Anvendelser af Olie Oregano Hvis du er gravid

February 13

Anvendelser af Olie Oregano Hvis du er gravid


Oregano, ud over at være den foretrukne krydderi i Middelhavet madlavning, er også fyldt med gavnlige egenskaber. Udover at være antimikrobielle, er det også effektivt til at bekæmpe betændelse i leveren og tyktarmen. Olie af oregano er ved at blive populært at fremme sundhed, selv om det kan forårsage toksiske bivirkninger og forårsage komplikationer i graviditeten. Hvis du er gravid, skal du bruge ekstrem forsigtighed, når du bruger olie af oregano, som med alle essentielle olier.

Bekæmpelse Infektion

Olie af oregano anvendes ofte til antifungale og antimikrobielle anvendelser og til behandling af infektioner, såsom trøske og gær infektioner. Merian og timian olier besidder de samme fordele og eksperter foreslår ofte at bruge disse i stedet for olie af oregano, fordi de mangler de potentielle negative bivirkninger.

Regulering af menstruation

Olie af oregano er kendt for at være en stærk emmenogogue, hvilket betyder at det fremmer menstruation, og mange kvinder, i virkeligheden, tager det i et forsøg på at regulere deres menstruationscyklus. Imidlertid bør gravide kvinder ikke tage kosttilskud, der kan forårsage livmoderslimhinden at kaste, da det i visse tilfælde er dette i stand til at forårsage komplikationer eller endda en abort.

Mulige effekter

Høje koncentrationer af olie af oregano kan forårsage en dårlig mave, og under graviditeten, din mave er allerede følsom - en anden grund er det bør undgås. Olie af oregano forhindrer også genoptagelsen af ​​jern. Tilstrækkelige jern niveauer er afgørende under graviditet til cirkulation og sundhed fosteret. Hvis du tager jerntilskud, kunne olie af oregano modvirke deres virkninger. Olien bør ikke indtages oralt, fordi der har været tilfælde af afbrænding af mund og svælg, når du tager æteriske olier denne måde. En vigtig ingrediens i olie af oregano er Thujon, som er relateret til cedertræ og salvie, to stoffer, som gravide kvinder bør undgå.

Lempelse

Oregano olie er stærkt irriterende for huden og slim membran. Ved hjælp af en lille mængde eksternt som en massage olie, men kan hjælpe med at helbrede leddene og lindre udmattelse, hvilket er en velkommen fordel, når du er træt, mens gravid.


relaterede artikler