Coconut Milk Ernæring Information

February 13

Kokos mælk er en meget næringsstof-tætte fødevarer, der indeholder calcium, omega 3 fedtstoffer, fibre og protein. Det er en sød og luksuriøs oplevelse, som du kan føje til smoothies eller bare tage alene som et kosttilskud. Prøve madlavning med kokosmælk, fordi den kemiske sammensætning af olierne i mælken ikke ændrer; den mister ikke sine ernæringsmæssige fordele som nogle olier.

Kalorier

En spsk. af kokosmælk indeholder omkring 120 kalorier, så forbruge det i små mængder. Omkring en spiseskefuld af kokos mælk om dagen er alt hvad du behøver for at nyde de sundhedsmæssige fordele fra Omega 3 fedtstoffer. Disse sunde fedtstoffer er brug af kroppen til at opretholde et godt helbred.

Fedt

Kokosmælk er en god kilde til fedt for kroppen. Kokosolie indeholder flere forskellige typer af fedt, såsom mættet fedt, flerumættet fedt, omega 3 fedtstoffer, omega 6 fedtstoffer og enkeltumættet fedt. Din krop faktisk har brug for en vis mængde sundt fedt for dit hjerte, hjerne og sundhed. Omega 3 fedtsyrer reducerer også inflammation, samt smøre dine celler og led.

Sukker

Kokosmælk er meget søde, men det indeholder en lille mængde af sukkerarter, såsom glucose og fructose. Kroppen behøver en lille mængde sukker til at bruge som energi. Kokosmælk er meget tæt, så selv om det er rig, indeholder det kun omkring 1 til 2 procent sukker. Dette er grunden til mælken har en tyk, sød smag.

Calcium

Coconut mælk indeholder også en god mængde calcium. En kop kokosmælk indeholder ca. 200 IE af calcium. Din krop har brug for calcium for sunde tænder og knogler, samt dit immunforsvar. Kokosmælk indeholder også spormineraler, såsom natrium, kalium, jern, fosfor og kobber.

Protein

Kokosmælk indeholder meget små niveauer af protein. Den type protein, der findes i kokosmælk er alanin, cystin, arginin og fredfyldte. Disse er let fordøjelige, enkle proteiner. Din krop bruger protein til at opretholde og opbygge nye celler. Dit hår, negle og hud består hovedsageligt af protein.


relaterede artikler