Spyt Spray for Mundtørhed Remedy

June 17

Xerostomi den officielle betegnelse for mundtørhed, opstår, når der er mangel på spyt. Dette bevirker, at læberne tørre og crack og indersiden af ​​munden for at føles tør og klistret. Udover at være ubehagelig, det også kan være vanskeligt at tale og spise. Spyt er nødvendigt at smøre munden, beskytte tænderne og forhindre infektion. Kunstigt spyt spray kan anvendes til at tilføre mængden af ​​spyt og behandle mundtørhed.

Symptomer og årsager

Symptomer på mundtørhed indeholde en generel tør fornemmelse i munden, problemer synke og tygge, en tør tunge, åbne sår i munden, tørhed i halsen og revnede læber. Spyt indeholder enzymer og antistoffer, der medvirker til at forhindre huller i tænderne. Det er også en naturlig måde for kroppen at skylle ud bakterier og snavs, der kan samles mellem tænderne, i sidste ende fører til henfald. Spyt gør det også nemmere at sluge, hjælper med fordøjelsesprocessen og reducerer chancerne for infektion.

Årsager til mundtørhed omfatter visse sygdomme og medicinske tilstande, såsom HIV / AIDS, diabetes, Sjögrens syndrom og angst, brug af anti-depressiva, antihistaminer og muskel-midler, blandt andre stoffer, og en skade på nakken eller hovedet, der resulterer i nerveskader.

spyt Sprays

Spyt spray ofte anbefales at behandle mundtørhed. De kan blive omtalt som spyterstatninger eller kunstigt spyt. De smøre munden, når mundtørhed er særlig ubehagelig, kronisk eller svær. Spyt spray er tilgængelige over skranken, men kan fås fra en tandlæge. Generelt er spyt spray ikke som en kur, men snarere terapi, fordi de gengiver effekten af ​​naturlige spyt, men hjælper ikke at producere det. Kunstigt spyt produkter også komme i form af sugetabletter eller geler. Nogle firmanavn spyt spray omfatter Optimoist fra Colgate, MouthKote fra Parnell og Moi-Rør fra Kingswood Labs.