Wisdom Teeth Ekstraktion: Ear klikker & stuffiness

July 2

Wisdom Teeth Ekstraktion: Ear klikker & stuffiness


Under dine visdomstænder fjernet er somme tider nødvendigt at lindre smerter og infektion, men der kan være komplikationer, herunder nasal og øre klikke.

Betydning

Udvinding af visdom tænder er en kirurgisk procedure, og der er risici. De øvre visdomstænder bære mere risiko, men komplikationer øges med patientens alder og alvorligheden af ​​tanden impaction.

nasal Komplikationer

Fordi rødder øverste visdomstænder er tæt på sinus, nogle gange er der en åbning i sinus hulrum efter fjernelse eller et stykke tand kan sætte sig fast i sinus.

Sinus Infektion

Hvis et stykke tand bliver indgivet i sinus, eller bakterier fra tanden kommer i sinus hulrum, kan du få en infektion med deraf stuffiness. Eventuelle løse stykker af tanden skal fjernes kirurgisk for at forhindre yderligere infektioner.

Jaw Komplikationer

Fjernelse af enten øvre eller nedre visdom tænder kan forårsage kæbe frakturer og TMJ (Bidfunktion Disorder). Med TMJ kan du få ringen i øret, slibning, popping eller klikke lyde.

TMJ Behandling

TMJ kan behandles ved at hvile kæben, anvende is og varme eller få fysisk terapi. Hvis ingen af ​​disse virker, kan kirurgi gøres for at erstatte leddene i kæben.


relaterede artikler