Sådan Wrap en forstuvet fod

September 7

Sådan Wrap en forstuvet fod


Når du strække og rive ledbånd i foden, fra en fysisk aktivitet eller et fejltrin, resulterer det i en forstuvning. Ikke alene er den forstuvning smertefuld, den har brug for støtte, så den kan helbrede den rigtige måde. Må ikke vente med at begynde at tage sig af din forstuvet fod - ellers kan lide permanent svaghed og være i risiko for tilbagevendende skader. Indpakning din fod ordentligt er afgørende for at hjælpe i ordentlig heling.

Instruktioner

1 Hold foden i en 90 graders vinkel. Tag enden af ​​en rullet elastikbind og placere den på den side af din mund, hvor tæerne mødes sålen. Hold i kanten af ​​bandagen på plads med den ene hånd og wrap bandage under din fod, der dækker bolden af ​​din fod med den anden hånd. Træk forsigtigt i bandage for at fjerne slæk.

2 Pak bandagen op og over toppen af din mund og ned igen og omkring bunden for at dække buen. Hold spænding på forbindingen, så det ikke vil have nogen slæk.

3 Bring forbinding over toppen af din fod og omkring din ankel på den modsatte side. Pak bandage i en figur-otte mønster tilbage over toppen af ​​din fod, under den modsatte side, tilbage over toppen på den modsatte side, og omkring din ankel. Overlap bandagen som du wrap - målet er at pakke hele foden minus hælen. Hold spænding på bandagen, så det er sikkert, men ikke ubehageligt stramt. Hold gentage figur-otte mønster indtil din fod er helt indpakket og bandagen ender flere inches over din ankel.

4 Fastgør enden af bandage med tape eller bruge det klip, der fulgte med elastikbind.

TIPS

  • Hvis forstuvning er i din ankel, skåret ud to hesteskoformede puder fra tyk filt. Anbring puderne på hver side af din ankel knogle med den åbne ende op før indpakning. Dette vil give polstring og ekstra støtte til dette område.
  • Du må ikke vikle bandage så stramt, at blodtilførslen til foden er begrænset. Tegn på, at bandagen er for stram omfatter lilla eller blå tæer, følelsesløshed eller snurren.
  • Løsn wrap ved sengetid for at sikre din fod får ordentlig cirkulation.

relaterede artikler