Naturopatisk Earache Retsmidler

June 23

En ørepine kan gøre børn og voksne elendige. Mens nogle smertelindring kan havde hjælp af over-the-counter medicin, der er blide, naturlige løsninger, du kan bruge derhjemme. Pres og forårsage overbelastning ørepine, så afbøde disse kilder kan hjælpe enormt. Selvadministrerede behandlinger kan bringe hurtig, naturlig lindring, og koster lidt eller ingenting.

Smertelindring

Placere en fugtig, kold vaskeklud eller komprimere på øret i omkring 20 minutter er en enkel måde at lette ørepine smerte. Et andet element findes i de fleste husholdninger, der kan hjælpe er olivenolie, forudsat trommehinden ikke er perforeret eller punkteret. Fugt et stykke vat med olie, pres overskydende fugt, og læg den i øret indtil smerterne aftager. Ligeledes kan et par dråber hydrogenperoxid yde nødhjælp. En mere eksotisk naturligt middel kan findes i plantain blade. Mens gamle healere bankede bladene til at udtrække deres saft, kan moderne ørepine syge købe det færdige produkt fra urter detailhandlere eller helsekost butikker.

Pressure Reduktion

Pres er kilden til smerte, der gør earaches så ubehageligt. Mens nogle behandlinger kræver liggende på den ene side at tillade en eliksir til at strømme ind i øret, kan det i sidste ende medføre ubehag. Nogle gange ligger ned kan forværre presset, så afslappende i en forhøjet position, såsom i en tilbagelænet stol, kan hjælpe. Tyggegummi kan også give en vis lettelse, og synke flere gange kan reducere presset så godt. Da blokering af det eustakiske rør (den snævre passage fra svælget til hulrummet af mellemøret, der tillader trykket at blive udlignet på hver side af trommehinden) kan forårsage earaches, ved anvendelse af en neti pot på en voksen, eller let rødmen et barns næse med vand, kan afhjælpe overbelastningen. Mindske øret pres bør føre til smerte reduktion.

Acupunkturpunkt og Massage

Mens et besøg på en akupunktør eller læge kan være i orden, når en infektion er involveret, kan akupressur udføres hjemme for moderate earaches. En simpel metode er at placere tommelfingeren omkring en halv tomme under kravebenet, og forsigtigt gnide mod højre og nedad i en slags halvcirkel. Gør dette massage teknik til 5 til 10 minutter. For at stimulere dræning, tryk let lige under ørerne, så gør det samme følgende lige under linjen i kæbebenet. Det er her det eustakiske rør er placeret.