inversion Svimmelhed

July 10
inversion Svimmelhed

Inversion er, når du hænger på hovedet eller er placeret i en på hovedet position. Du kan bruge en inversion tabel eller anordning til at lindre rygsmerter og dekomprimere rygsøjlen. Når hovedet, kroppen har mindre tyngdekraft tryk mod nerverne og diske i din ryg og nakke. Mens du slapper af, hvis du hænger på hovedet, kan du opleve en bølge af blod til dit hoved, der kan føre til svimmelhed eller vertigo.

Årsager

Hvis du bruger en inversion tabel for afslapning eller en medicinsk tilstand, du ønsker at få mest muligt ud af din oplevelse, hver gang du hænge på hovedet. Når du begynder at overgangen fra at være i en opadgående position og lå tilbage at vende, blodet siv til dit hoved fra dine nedre ekstremiteter. Denne følelse kan være ubehagelige og omtales som et hoved rush. Det kan forårsage en ekstrem mængde af tryk og ubehag samt svimmelhed, forklarer Energy Center.

typer

Du kan vende din krop på flere måder. En metode er ved hjælp af en inversion maskine. Denne maskine kan købes på et sundheds-og fitness butik eller bruges på din lokale gym. I en stående eller lodret position, du låse dine ankler til tandbøjle af bordet. Liggende fladt på ryggen, du forsigtigt skubbe dig bagud, indtil du når den ønskede vinkel. Du kan holde dig selv der med hjælp af sideskinner eller gulvet. The Yoga Journal foreslår udnytte inversion udgør, såsom en håndstand, udgøre fjer påfugl og støttet skulder står til at også øve inversion.

Teknikker

Det er vigtigt, når først begyndt at vende din krop til gradvist starte i en lille vinkel, og derefter arbejde din vej til en fuld inversion - dette vil hjælpe med at forhindre pludselige svimmelhed og en følelse af ustabilitet. Energy Center forklarer, at du skal begynde med at vænne sig til inverteren bord ved at vippe tilbage til en 20 til 30 graders vinkel til at starte. Hold disse intervaller lille og under et par minutter, indtil din krop vænner sig til den følelse. Forøg din inversion op til 60 grader og derefter 90 grader, indtil du er i stand til at modstå effekterne.

Forsigtighed

Folk praktiserer inversion at reducere en smertende ryg, strække deres muskler og bringe deres ryg. Tager hver inversion langsom minimerer din risiko for svimmelhed. At føle sig bedre under og efter en inversion tage et par forholdsregler for at forhindre, at få ondt. Hvis du bruger en tabel, skal du sørge ankel stropper er låst og sikker - du ikke ønsker dine fødder glider igennem. Slid komfortable sokker for at undgå stropperne fra at irritere huden. Hvis øve på gulvet, skal du bruge et tæppe eller træningsmåtte, en pude og en fast struktur at læne imod.

Advarsel

Når du hænger eller støtte dig selv på hovedet dit blodtryk kan øge. Hvis din hypertension bliver styret af medicin, kan du lette i inversioner langsomt begynder med positioner, hvor hjertet er lidt over hovedet; og arbejde dig op over en periode på måneder til fuld omvendinger, hvor hjertet er helt over dit hoved. Hvis du ikke er på medicin for højt blodtryk, ikke invertere dig selv. Hvis du har hjerte-kar-sygdomme, forhøjet blodtryk eller glaukom, søge godkendelse fra din læge, før du fortsætter.