Sådan Styrke Kommunikationsfærdigheder Mellem Sygeplejersker

July 9

Sådan Styrke Kommunikationsfærdigheder Mellem Sygeplejersker


Kommunikation mellem sygeplejersker er afgørende for et velfungerende en ammende enhed. Det er vigtigt, at sygeplejersker kan tale med hinanden for at stille spørgsmål om patienter, dele meninger eller få hjælp. Da det er så vigtigt for sygeplejersker at de kommunikerer, giver det kun mening at sygeplejersker søger at forbedre deres evne til at kommunikere med hinanden. Der er mange måder at gøre dette. Kommunikationsfærdigheder er nogle af de letteste ting at sygeplejersker kan arbejde på at forbedre deres professionelle liv.

Instruktioner

1 Tal effektivt. Kommuniker, hvad der skal siges på en effektiv måde. Har alle tilgængelige oplysninger og kommunikere det på en klar, koncis måde, at den anden person kan forstå med en minimal mængde af problemer.

2 Lyt effektivt til, hvad den anden person har at sige. I stedet for at søge efter noget andet at sige, lytte til, hvilke oplysninger der bliver viderebragt. Vær meget opmærksom på kropssprog og stemme bøjning at hente skjulte spor i hvad personen siger, at måske ikke fremgå af de ord, de taler.

3 Giv feedback til højttaleren på en positiv måde ved at stille spørgsmål, og omskrive, hvad den anden part har sagt. Dette er vigtigt i at tale med læger samt fordi ordrer skal læses tilbage for at sikre de er korrekte.

4 Vær opmærksom på ikke verbale signaler. Gør øjenkontakt, når man taler og imod tonen i din stemme. Vogt af kroppens positionering og korrekt noget, der ville give det forkerte indtryk. For eksempel krydser armene kan ofte ses som et tegn på vrede. Vær sikker på at du ikke udstiller disse tegn uvidende.

5. Undgå udsagn, der starter med "dig." Stedet fokusere på "I" erklæringer for at udtrykke dine følelser i sagen og kommunikere uden at bebrejde. "I" udsagn gøre en person føler sig mere tryg ved dig og tilskynde til en følelse af at dele. "Du" udsagn er formodede og sætte en person på hans vagt.

6. Vær selvsikker. Selvhævdelse er ikke at forveksle med aggressivitet. Selvhævdende midler: positive, tillidsfulde og villige til at tage stilling til, hvad der er rigtigt. Aggressive er: påtrængende, mobning og mener. Selvhævdelse vil få dit budskab igennem til dine kolleger og få dine meninger hørt. Det vil få besvaret dine spørgsmål og kan endda hjælpe med at redde en patient.

7 Håndtag konflikt straks med takt og selvsikkerhed. Må ikke feje det ind under gulvtæppet. Lad alle parter komme til orde og dække alle sider af konflikten lige. Alle involverede bør have en indflydelse på, hvad løsningen af ​​konflikten bør være for at komme til en løsning, som alle kan leve med.


relaterede artikler