Nemme måder at få muskler

August 9

Selvom alle mennesker har en vis kropstype, er der visse regler for at leve efter, hvis du ønsker at øge muskel størrelse. Den første og mest indlysende skridt er at spise nok af de rigtige fødevarer. Du har også til at udøve. Så har du brug for at give din krop resten den har brug for at komme fra gode, hårde træning. Hvis du ikke har en gym medlemskab, nu er et godt tidspunkt at få en. Eller hvis du har nogle udstyr derhjemme, støv det ud og forberede sig på at begynde at bruge det igen.

Kost

Hvad du spiser, vil give din krop med de råvarer, den har brug for at opbygge muskler. Det tager en masse af protein til at opbygge muskler. De bedste former for protein er magert rødt kød, fisk, kylling, kalkun og protein shakes. Du bliver nødt til at forbruge mindst et gram protein pr pund kropsvægt for at opbygge muskler. God kvalitet protein kan også findes i fuldkornsprodukter og grøntsager, så det ville være en stor fejl at undgå at spise gode kulhydrater. Og glem ikke at spise nok fedt. Ikke det fedt du vil nemt finde på fast food restauranter. Gode ​​fedtstoffer findes i nødder, avocado, oliven og olivenolie, og i fede fisk. Hvis en fødevare indeholder omega 3, 6 og 9 fedtsyrer, er det en god fedt. Spred dine kalorier over seks måltider i løbet af dagen for at være sikker på dine muskler er velnærede.

Dyrke motion

Nøglen til at opbygge muskler er at arbejde ud hårdt og tungt. Stick med grundlæggende, sammensatte bevægelser. Forbindelse bevægelse omfatter mere end én kropsdel ​​til at udføre en given øvelse. Eksempler omfatter bænkpres, squats, hældning presse, benpres, barbell krøller, lat pull-downs og kalv rejser. Forskellige bevægelser vil fungere bedre for dig end de vil til den næste person, og vice-versa. Eksperimenter i gymnastiksalen for en stund og se hvilke øvelser arbejde det bedste for at gøre dig vokse. Når du begynder en muskel-bygning rutine, finde ud af, hvad din one-repetition maksimum er og bruge dette nummer som en base for mængden af ​​vægt du løfter under en træning. Løfte tunge betyder, at du løfter en høj procentdel (65 til 90 procent) af din one-rep max. Også mindske mængden af ​​cardio øvelse du gør. Hvis du er vant til at gøre en times cardio fem dage om ugen, begrænse dit cardio til tyve minutter to til tre gange om ugen.

Genopretning

Når du løfter vægte hårdt og tungt, vil din krop har brug for tid til at komme sig. Det betyder, at du gerne vil arbejde to eller tre kropsdele virkelig hårdt en gang om ugen og lade de dele til at hvile. For eksempel, vil du ønsker at splitte din rutine op på denne måde: Mandag: bryst og biceps; Tirsdag: triceps og øvre ryg; Onsdag: skuldre og kalve; Torsdag: lår og abs; Fredag: lænd og hvad blev savnet i løbet af ugen; Lørdag og søndag: resten. Få mindst otte timers søvn per nat, og hvis du ikke kan gøre det, tage en lur i løbet af dagen. Det er vigtigt for kroppen at komme sig, så du ikke lider under virkningerne af overtræning.