Vulkaner i Hawaii & amp; camping

September 13
Vulkaner i Hawaii & amp; camping

Med deres cedertræer, bær og bløde enge, Hawaiis vulkaner ligne mange andre bjerge. Det handler om, hvor ligheden slutter. Det meste af vandet løber under jorden, hvor det feeds fjedre, selvom vandfald kaskade på den østlige flankerne af Maui hvilende Halealaka. På Hawaii Island aktive Kilauea, træet bregner fylde frodige regnskov sammenstiller tilstødende sorte lavamarker, moonscapes af kratere, hvoraf nogle dampende. På Kilauea østlige flanker, rivlets af rødglødende lava, flyder på havet, mens lava boblende dybt inde Halemaumau Crater kaster et rødt skær på nattehimlen. Campister på Hawaiis vulkaner kan vælge fra en bred vifte af aktiviteter, herunder vandreture og mountainbiking.

Volcanic Hawaii-øerne

Hawaii-øerne blev skabt af vulkaner stiger fra den blå Stillehavet. Millioner af års erosion udhugget forskellige landskaber såsom grønne steepled Na Pali Coast (hawaiistateparks.org/parks/kauai/napali.cfm) og tex-lignende Waimea Canyon i Kokee State Park (hawaiistateparks.org/parks/kauai/kokee. cfm) med deres campingpladser. På Haleakala kan du slå telt i sin subalpine slagger ørken eller på frodige, Hana side. Men Hawaiis campingpladser er ikke begrænset til sovende og udslukte vulkaner. På Hawaii Island i Hawaii Volcanoes National Park slå telt op på en af ​​verdens mest aktive vulkaner. På tidspunktet for offentliggørelse, har Kilauea været udbrud uafbrudt siden 1983.

Namakanipaio Campground, Hawaii Volcanoes National Park

Den fredelige Namakanipaio Campground (hawaiivolcanohouse.com), som forvaltes af Hawaii Volcanoes Lodge Company, genåbnet i 2012 med kabine, bad og toiletbesøg renoveringer. I en oase af National Park jord på tværs af motorvejen, Namakanipaio er tre miles fra parkens hovedindgang. På en græsplæne i en tåget skov overset af eukalyptustræer, slå telt med en regn-fly - for regnen, der typisk falder om natten - eller bo i en lille hytte. På grund af højden - campingpladsen er på 4.000 fødder - myg og store fejl af lavere omegn ses sjældent. Byg en brand i en udendørs pejs med træ, du indsamler fra jorden, og grill på grillen ved siden af ​​en overdækket picnic bord. Renoveret toiletter er tilgængelige for alle, og kabine campister får varmt brusebad. Dagtemperaturer gennemsnit i 60'erne og 70'erne grader Fahrenheit, men falde til 40'erne om natten, nogle gange lavere. Camping og nationalpark mod betaling.

Kulanaokuaiki Campground, Hawaii Volcanoes National Park

På Kulanaokuaiki Campground (nps.gov/havo/planyourvisit/camp.htm), som forvaltes af Hawaii Volcanoes National Park, i vulkanens tørre ørken, otte steder er tilgængelige på en første mølle grundlag. Parken har picnic borde, men du bliver nødt til at bringe drikkevand og bruge en hvælving toilet. Brande er ikke tilladt. Pitching et telt her er gratis. Dine eneste camping naboer kan være Nene gæs, Hawaiis truede tilstand fugl. Hvis du nyde mountainbike eller vandreture i ørkenområder med unik flora, og du har ikke noget imod roughing det, vil du sandsynligvis nyde denne campingplads. Trails strækker sig fra campingpladsen, men for flere valgmuligheder og en havudsigt, kører ned ad en-sporede vej omkring fem miles til Hilina Pali Overlook. Donald B. McGowan, videnskabsmand og anerkendte Hawaii Island udendørs ekspert, kalder dette område de "centrale korsvej af tilbage-pakning trails" der Honeycomb Volcanoes National Park.

Aktiviteter i nærheden af ​​Kilauea s Campgrounds

Pr udgivelsestidspunktet, besøgende på dækket af Thomas A. Jaggar Museum (nps.gov/havo/planyourvisit/craterrimtour_jaggar.htm) høre knitren eksploderende lava og se damp, rød natten, fra Halemaumau Crater. På museet, se seismografer registrerer næsten konstant seismiske bevægelse unfelt af de fleste. Tjek på parkens besøgscenter for vandreture og bicyling oplysninger. Spørg om guidede vilde hule vandreture eller tage den selv-guidet vandretur gennem fuglen skov og kørestolsvenlige Thurston Lava Tube. Cykel ridning op og ned vulkanen giver en anden godt arbejde ud med meget at se. Golfspillere kan nyde nyhed tee off på en levende vulkan på vulkanen Golfbane (volcanogolfshop.com) omkring 11 miles øst fra parkens indgang. Medbring lag tøj da temperaturerne varierer fra 60'erne til 90'erne grader Fahrenheit, nogle gange på én dag og på tværs af mikroklimaer.

Volcano Shopping

Den lille by Volcano med sin cedertræ og antherium flankeret veje, er omkring tre miles fra parkens indgang, på vej mod Hilo. Volcano har restauranter, to små købmandsforretninger, en isenkræmmer, landmandens marked, vaskeri og et kunstgalleri med naturvandringer. Inde i nationalparken, Kilauea Military Camp (kmc-volcano.com) har en Commissær, opholdsrum, og andre faciliteter til militær og gæster.

Sundhed og sikkerhed

Camping eller bruge nogen form for tid på en aktiv vulkan, er ikke uden risici, så gennemgå Volcano Sikkerhedstips på Hawaii Volcanoes National Park og lytte forsigtighed tegn. Volcanic gasemissioner sommetider nå niveauer usikre for dem med visse sundhedsmæssige betingelser og andre tider usundt for alle. I sjældne tilfælde emissioner har nået niveauer, der kræver parken til at evakuere. Typisk de værste udslip er omkring damphullerne, mens det i andre områder er luften friskere end i Kona hvor de fleste af VOG blæser. Kontroller hjemmesider for opdateringer.