Hvad kan jeg tage på hjem for at hjælpe mig sove?

February 4

Søvn, resten din krop craves, er afgørende for at holde dig opmærksom, aktiv og levende. Trouble sovende kan tage sit præg på kroppen, sænke produktiviteten og årvågenhed. En gennemsnitlig voksen sover syv til otte timer om natten. Hvis du lider af kronisk søvnløshed på grund af vejrtrækningsproblemer eller andre årsager, bør du konsultere en ekspert. Hvis du har lejlighedsvis problem at falde i søvn, er der ting, du kan tage derhjemme til at hjælpe dig med at sove.

drikkevarer

For at hjælpe fremkalde søvn, drikke en kop mælk med honning lige før sengetid. Du kan også sætte orange blomst vand i regelmæssig varmt vand med en lille smule sukker. En anden drink er orange teblade. Dette er saften presses fra to appelsiner blandet med varmt vand og honning. Du kan også drikke varm mælk eller kærnemælk og tilsæt en knivspids kanel at falde i søvn.

Mad

Tag en banan og mos den i en skål. Tilføj ristede spidskommen og bland dem sammen. Spis denne ret efter middagen. Du kan også spise brød eller frugt en time før sengetid til at hjælpe dig med at sove. Undgå sukkerholdige eller sure mad før sengetid. Tyrkiet, tun, mælk og de fleste kulhydrater indeholder tryptophan, som hjælper i at hjælpe dig falde i søvn.

Urter

Roden af ​​et poppali, eller en Piper longum, kan plante slibes til et pulver. Tager 1 tsk. af pulveret med et glas mælk, vil hjælpe dig til at sove. En teskefuld Valerian juice kan tages inden jeg skal sove. Du kan også prøve urtete lavet til sengetid. Disse kan findes i ethvert supermarked.

Sleep Medicin

Der er mange over skranken sovemedicin, der kan købes hos din lokale stof butik. Sleep hjælpemidler er ikke for dem, der kronisk lider af søvnløshed, og de fleste af disse medikamenter er for folk, der har mindst syv til otte timer om natten til at sove. Pas på ikke at tage disse medikamenter, indtil du er klar til seng. Det er ikke rådes til at tage disse medikamenter før kørsel. Ingen af ​​disse søvn hjælpemidler er beregnet til langtidsbrug.


relaterede artikler