Hvordan til at reducere Cellulite Every Day

November 12

Den hytteost forekomsten af ​​cellulite, der vises på balder og lår, påvirker mange kvinder negativt. Mens dårlig kost kan være en bidragyder til cellulite, genetik, alder og overvægt kan også være faktorer. Cellulite kan påvirke enhver kvinde; hun behøver ikke at være fedt at have cellulite, det betyder heller ikke at hun er uinteressante. Stadig mange kvinder se cellulite som grimme og vil hellere fjerne det, eller i det mindste minimere dens udseende.

Instruktioner

Reduktion Cellulite

1 Spis en ordentlig kost. Selvom slankekure ikke vil slette alle dine cellulite, vil det reducere sit udseende. For at holde din hud fast og sænke risikoen for cellulite, indarbejde relevante mineraler og vitaminer i din kost. Sikre, at du får følgende: A-vitamin fra mælk og æg; betacaroten fra gulerødder, spinat, broccoli og tomater; vitamin B, som fremmer sund hud fra kylling, fisk, bananer og korn; C-vitamin fra grønne bønner og jordbær; og E-vitamin fra fede fisk som laks, ørred og makrel. Fed fisk har også omega 3 flerumættede fedtsyrer, som hjælper til at sænke blodtrykket. Prøv at spise bladgrøntsager og oliven, der indeholder vitaminer og næringsstoffer, som beskytter cellerne mod skader og bidrage til at bremse aldringsprocessen.

2 Begræns din kaffe indtag til en kop om dagen. Drik juice lavet af frisk frugt til at give din krop med den rette næringsstoffer. Drik nok vand dagligt for at rense din krop af toksiner og reducere cellulite. Undgå alkohol og tobak, som både tilføjer farefulde kemikalier til din krop.

3 Udvikle en øvelse rutine. Motion væsentligt forbedrer udseende i områder med cellulite, men det gør ikke slippe af med det helt. Udfør en blanding af aerobic, vægtløftning og strækninger rettet mod cellulite områder. Dette vil bygge dine muskler og reducere cellulite.

4 Brug naturlige hud retsmidler såsom en massageolier. Ifølge Espigee kvinders sundhed web-sted, den mest sandsynlige teori om årsagen til cellulite er dårlig blodcirkulation, hvilket resulterer i det berørte område bliver bleg og kølig at røre ved. En massage hjælper til at udjævne væk fedtdepoter og forbedrer blodcirkulationen, reducerer udseendet af cellulite.

5 Prøv en cellulite creme. Cellulite cremer såsom Cosmetyn og Revitol kan reducere forekomsten af ​​cellulite betydeligt. De nedbryde fedtdepoter under huden og øge kollagen - en form for protein - så huden kan blive fastere.


relaterede artikler