Sådan Stram & Tone hud efter vægttab

February 28

Mange mennesker, der mister en betydelig mængde vægt har overskydende saggy hud. Denne overskydende hud er hud, der plejede at være nødvendigt for at dække den større helhed. Nu hvor kroppen er mindre, den overskydende hud hænger. En række teknikker anvendes til at stramme og tone at overskydende hud efter vægt er blevet tabt. Ideelt er disse teknikker vil blive udnyttet under vægttab at holde huden stram og tonet og undgå lider saggy hud ved afslutningen af ​​vægttab.

Instruktioner

1 Styrke tog på mindst 3 dage om ugen. Styrketræning vil fast hud og tone muskler. En styrketræning rutine er en gruppe af øvelser, der vil være betingende for musklerne. Dette kan omfatte vægtløftning, gymnastik, og brug af modstand bands. Mange mennesker undgår styrketræning på grund af frygt for at blive voluminøse. Men de fleste mennesker, især kvinder, vil ikke blive alt muskuløs med regelmæssig styrketræning.

2 Vedligehold hudens hydrering med lotion. Lotion med kakaosmør, sheasmør og E-vitamin er særligt nyttigt. Hydreret hud bevarer sin elasticitet og dermed gør det muligt at forblive stramt og fast.

3 indtage i det mindste 15 mg E-vitamin på daglig basis. Vitamin E holder huden sund og derved gør det muligt at komme sig efter vægttab. Nødder, frø, vegetabilske olier, og bladgrøntsager grønne grøntsager er de bedste kilder til vitamin E. kan tages et tillæg, hvis tilstrækkelige mængder af E-vitamin ikke kan forbruges i en daglig kost.


relaterede artikler