Hvordan man kan forbedre en underaktiv skjoldbruskkirtlen

May 21

Under en under-aktiv skjoldbruskkirtlen omtales som hypothyroidisme. Hypothyroidisme er en tilstand, hvor skjoldbruskkirtlen ikke producerer nok af visse hormoner. Selv om kvinder over halvtreds er mere tilbøjelige til at udvikle denne tilstand, kan det forekomme med nogen, i enhver alder. Forkert jod indtag, manglende motion, ernæringsmæssige mangler, visse fødevarer og indtagelse af for meget fluor kan påvirke balancen og funktion af skjoldbruskkirtlen.

Instruktioner

Hvordan man kan forbedre en underaktiv skjoldbruskkirtlen

1 Spis to æg og 1,5 kopper yoghurt hver dag for at sikre, at du får nok jod. (Jod er et nødvendigt næringsstof vores krop har brug for vores skjoldbruskkirtlen til at fungere ordentligt). Tilføjelse salt vand fisk, hvidløg og asparges i din kost vil også forbedre din jod indtag. (Må ikke øge jod indtag, hvis du har været diagnosticeret med en auto-immun form for hypothyroidisme --- Hashimotos eller Graves sygdom.)

2 Tag en rask 30 minutters gang hver dag for at hjælpe med at forbedre skjoldbruskkirtel funktion. Motion er meget vigtig ved behandling af en underaktiv skjoldbruskkirtlen.

3 Tag en daglig høj potens vitamin og mineral supplement, der indeholder vitamin A, B2, B3, B6, C, E, tyrosin, zink og selen alle som er nødvendige for skjoldbruskkirtlen kan fungere korrekt.

4 Hold dig væk fra fluor. Undersøgelser har vist, at fluor kan inhibere funktionen af ​​skjoldbruskkirtlen og kan bidrage til sandsynligheden for at udvikle en underaktiv skjoldbruskkirtlen.

5 Undgå rosenkål jordnødder kål, broccoli,, majroer, soja og. Disse fødevarer er rige på goitergens og kan forstyrre skjoldbruskkirtlen funktion.

TIPS

  • Undgå stress, når det er muligt, stress forværrer alle problemer med skjoldbruskkirtlen

relaterede artikler