Hindringer for Sprog Udvikling

May 1

Hindringer for Sprog Udvikling


Tusindvis af børn lider af læring, fysiske og sprog udvikling forsinkelser på grund af årsager, ud af deres kontrol. Medicinske tilstande, fosterskader og barn miljøer har meget at gøre med den måde, hvorpå børn udvikle sig. Dem med kløvede ganer, høretab, auditive lidelser og børn, der er internationalt vedtagne aftale med mange barrierer for sproglige udvikling.

Ensidig hørenedsættelse

Ensidig høretab beskriver en tilstand, ofte fra fødslen, viser en døvhed på enten højre eller venstre side. Væsentlige sprog forsinkelser er almindelige i de børn med handicap. Det er ikke bevist, at alle børn med høretab har en sprogbarriere, men dem med svær ensidig uhørbarhed gjorde vise udviklingsmæssige forsinkelser.

Auditory Processing Disorder

Auditory Processing Disorder er en betingelse forhindrer lyde, ofte præsenteret i tale, der skal konverteres til korrekte oplysninger til barnets hjerne. Tidlig påvisning af sygdommen kan bidrage til at holde sproglige udvikling på sporet, men hvis venstre ubemærket kan også forårsage akademiske forsinkelser.

Internationale Orphans

Børn anbragt på børnehjem afventer amerikansk vedtagelse har ofte sproget udvikling forsinkelser. Børnehjem pleje ikke motivere børn til at lære sprogkundskaber. Fysisk vækst forsinkelser, dels på grund af lav fødselsvægt og mangel på prænatal pleje, er delvist ansvarlig for den manglende sprogudvikling.

ganespalte

Børn født med en ganespalte er tilbøjelige til mange udviklingsmæssige forsinkelser, herunder sprog. Betingelsen skal behandles med læger, tandlæger, terapeutisk og auditive intervention. En tale patolog er ofte knyttet til barnet for yderligere individualiseret behandling, herunder udtale, artikulation, og sprogkundskaber fokuseret på vokale udtryk og årvågenhed.


relaterede artikler