Sådan Take Apart den Breg Knee Brace

September 30

Sådan Take Apart den Breg Knee Brace


Knæ seler anvendes i en række forskellige situationer og betingelser: post-operation, motion eller for dem, der har haft knæproblemer. Breg gør et komplet sortiment af knæ seler for alle disse situationer. Der er tre grundlæggende stykker af enhver Breg knæ brace. Den første er de stropper, der fastgør skinnen til benet. Den anden er skelettet af bøjlen, som giver strukturel støtte. Den tredje er den fælles, hvor den øvre og nedre del af bøjlen mødes; denne del giver brugeren begrænsede fleksibilitet i knæleddet. Mens Breg knæ seler er bygget til at modstå misbrug, er det muligt at tage en fra hinanden.

Instruktioner

1. Bestem hvad stil Breg knæ tandbøjle du ejer. De følgende anvisninger gælder for T-Scope bandage, som Breg kalder sin "mest alsidige af alle post-op seler."

2 Tag T-Scope tandbøjle off brugerens ben. Demontering af bøjlen kan udsætte nogle skarpe metaldele, der kan ridse huden.

3 Fjern klip fra stropperne. En søm cutter kan hjælpe befri klip.

4 Fjern stropperne (der er fire af dem) fra bøjlen skelet. Igen kan en søm cutter hjælpe løsne stropperne fra deres sele uden at beskadige materialet.

5 Skil skelettet. T-Scope bandage har friktion låse langs dens ryg, der tillader brugeren at ændre længden af ​​bøjlen. Disse låse er sikret med skruer, som er dækket med beskyttelseshætter. Brug en flad skruetrækker til pop off beskyttelseshætter. Brug skruetrækkeren til at løsne skruerne.

6 Tag hinanden bøjlen ved samlingen. Igen, bruge skruetrækker til først at fjerne den beskyttende hætte og derefter at løsne skruen der forbinder toppen og bunden del af bøjlen.

TIPS

  • Ifølge Breg hjemmeside, dens knæ seler er under garanti for et sted mellem tre måneder og fem år. Hvis du ønsker at tage ud din bandage, fordi det er brudt eller defekt, kontakter firmaet for at se, om det stadig er under garanti. Selskabet kan stadig være ansvarlig for reparationer. Kontakt Breg kundeserviceafdeling på (800) 321-0607 for information.
  • Demontering din Breg knæ tandbøjle kan ophæve garantien.
  • Bær ikke din Breg knæ tandbøjle efter demontering det, medmindre du har haft det sat sammen igen af ​​selskabet eller en autoriseret reparatør.

relaterede artikler