Sådan Bag Optøet Kyllingevinger

August 9
Sådan Bag Optøet Kyllingevinger

Frosset kød og fjerkræprodukter er praktiske valg, der fjerner presset for at koge dem straks eller ender smide dem væk. Selv kylling vinger er mindre end andre udskæringer af kylling, de stadig tilbyde en væsentlig kilde til protein. Du har måske veg bort fra at købe frosne kyllingevinger på grund af nogle intimidering omkring madlavning dem. Men når de er optøet korrekt, fremgangsmåden til bagning dem efterligner den for friske kylling vinger.

Thaw og Basic Forberedelse

Trin 1

Optø frosne kyllingevinger. Dette kan gøres på to måder. For den første metode, placere pose frosne kyllingevinger i en skål og flytte dem til køleskabet, indtil de tø. Dette kan tage mellem 10 og 24 timer. Hvis du har mindre tid, fjerne de frosne kyllingevinger fra posen og læg dem i en skål med nok koldt vand til at dække dem. Hver 30 minutter, hæld vandet ud og erstatte det med mere koldt vand. Gentag dette, indtil vingerne adskilt og ikke længere har is på dem.

trin 2

Forvarm ovnen til 375 grader Fahrenheit.

trin 3

Dræn overskydende vand væk fra kyllingevinger og bruge et rent stykke køkkenrulle til at skamplet vand fra det ydre af vingerne. Hvis vingerne er våd, det gør det vanskeligt at få krydderier til at overholde dem.

trin 4

Drys salt og peber på begge sider af kylling vinger. Salt og peber er grundlæggende krydderier til at bygge smagen af ​​kødet. Hvis du foretrækker en simpel form for krydderier, kan salt og peber være nok for dig. Hvis du foretrækker dristigere varianter, tilføje andre krydderier eller saucer, før du koge dem.

trin 5

Arranger kylling vinger på en bageplade, hvis du er tilfreds med salt og peber som et krydderi mulighed. Kog i en time, eller indtil vingerne er sprøde og kogt igennem.

Yderligere Spice Teknikker

Trin 1

Vælg en ekstra krydderier såsom karry, chili pulver, citron peber, italienske krydderier eller krydderier salt til hver side af kyllingevinger. Disse krydderier tilsættes sammen med salt og peber at udvikle smagen.

trin 2

Drys hver side af kylling vinger med krydderier eller gnide krydderier på hver side af vingerne for en mere koncentreret smag. Gnid den på sparsomt for at forhindre overseasoning kylling vinger.

trin 3

Kog som anvist, i en time eller indtil de kyllingevinger er kogt igennem og let brunet.

Tilføjelse Sauce

Trin 1

Optø og sæson kylling vinger med salt og peber.

trin 2

Arranger vingerne på en bageplade og kog ved 375 grader Fahrenheit i 40 minutter.

trin 3

Fjern vingerne fra ovnen og børste hver side med en sauce, såsom grill, bøffel eller teriyaki sauce at tilføje smag. Placer kyllingevinger tilbage i ovnen og kog i yderligere 15 til 20 minutter.

trin 4

Tag kyllingevinger fra ovnen, når færdig og børste en gang mere med saucen inden servering.

Du skal bruge

  • 10 hele kyllingevinger eller 20 partielle fløj stykker
  • Salt
  • Peber
  • Krydderier mix eller pulver (valgfrit)
  • Grill, bøffel eller teriyaki sauce (valgfrit)

relaterede artikler