Ernæring for Teen Girls

November 17
Ernæring for Teen Girls

Mellem skole, lektier og aktiviteter efter skole, måske teenage-piger ikke meget tid til at tænke over, hvad de spiser. Men gør de rigtige valg af fødevarer kan give dem den energi og den mentale magt, de har brug for at komme igennem deres hektisk dag, plus de næringsstoffer de har brug for at vokse. God ernæring til teenage-piger indeholder en kost, der fokuserer på frugt, grøntsager, fuldkorn, magert proteiner og fedtfattige mejeriprodukter.

Lidt om kalorier

Når det kommer til ernæring for teenage piger, er det vigtigt at tale om kalorier. Teen piger har brug for at spise den rigtige mængde kalorier hver dag for at opretholde en sund vægt og støtte normal vækst. Hvor meget de har brug for at spise, afhænger af alder og aktivitet, og spænder fra 1800 til 2400 kalorier om dagen.

Prioritet nr 1: Frugt og grønt

Afhængigt af deres kalorie behov, teenage-piger har brug for en halv til to kopper af frugt og 2 1/2 til 3 kopper grøntsager hver dag. Frugt og grøntsager er rig på næringsstoffer piger har brug for et godt helbred, herunder folat, fibre, vitamin A og magnesium. Frugt og grøntsager er også lav i kalorier og hjælpe teenage piger opnå og opretholde en sund vægt. For at få din teenager til at spise mere frugt og grønt, gør dem til en prioritet ved hvert måltid og opmuntre din teenager til at spise dem som en snack.

Bedre ernæring med Fuldkorn

Teen piger har brug for seks til otte portioner af korn om dagen. Mindst halvdelen af ​​disse kerner bør være hele kerner. Fuldkorn giver teenagere med selen, magnesium, B-vitaminer og jern. Jern er især vigtigt for teenage-piger, fordi de mister jern gennem menstruation. Lave jern niveauer fører til anæmi, som forårsager træthed og svaghed.

Hold Protein Lean

Tilstrækkelig protein indtag understøtter vækst og bidrager til at opretholde muskler. Det er også en anden god kilde til jern. Teen piger har brug for 5 til 6 1/2 ounces protein om dagen. For et bedre helbred, bør de fleste protein valg være magert, hvilket betyder mere fjerkræ, fisk og skaldyr, magert rødt kød og bønner. Nødder og frø er også en god kilde til protein, men højt indhold af fedt og kalorier, og din teenager bør begrænse sit indtag til fire til fem portioner om ugen, hvor en portion er lig med 1 spsk møtrik smør eller 1/2 ounce nødder .

Low-Fat Mælk For knogler og tænder

Mælk er en vigtig kilde til calcium og D-vitamin, som er et næringsstof mangler i mange teenage piger kostvaner .. Teen piger har brug for kalk og D-vitamin for sunde knogler og tænder. Ikke at få nok i deres kost kan føre til knogleskørhed senere i livet. Teen piger har brug for tre portioner af mejeriprodukter om dagen, hvor en portion lig 1 kop mælk eller 1 1/2 ounces ost. At kontrollere kalorie og fedt indtag, bør teenage-piger spise og drikke det meste fedtfattige og fedtfrie mejeriprodukter.


relaterede artikler