Hvordan til at reducere forekomsten af ​​myggestik

January 10

Hvordan til at reducere forekomsten af ​​myggestik


Talrige individer oplever en form for hudreaktion til et myggestik. Efter at være blevet bidt af en myg, kan din hud bliver hævede, røde og forhøjet. Myggestik kan også være yderst kløende. Ridse kløende hud vil kun bryde huden og øge risikoen for infektion. Det er muligt at reducere forekomsten af ​​myggestik og fremskynde helbredelse tid ved at anvende nogle is og et par ting, du kan købe i dit lokale supermarked eller apotek.

Instruktioner

1 Vask myg bidt områder med antibakteriel sæbe og vand for at forebygge infektion.

Forsigtigt pat tør med et rent stykke køkkenrulle eller væv.

2 Pak en kop isterninger i en lille klud eller håndklæde. Anvend det direkte til de myg bidt områder for at mindske hævelse og smerte.

3 Påfør en over-the-counter hydrocortison salve eller gel til myg bidt områder. Dette vil medvirke til at reducere kløe og rødme. Sørg læse instruktionerne, før du anvender til din hud.

4 Påfør en over-the-counter fade creme efter de myggestik er helet. Fade cremer arbejde ved at lette ar forårsaget af myggestik. Du kan købe fade cremer på et apotek eller supermarked. Der er utallige fade cremer til at vælge fra, så høre apoteket til at hjælpe dig med at vælge den bedste for din hud.


relaterede artikler