Opskrift på Making Anti-Aging Cream

June 10

Modningen sidst fanger op til alle. Forberedelse til begivenheden før det rent faktisk sker, er klogt at hjælpe huden bevarer sin elasticitet og ungdommelige udseende. At miste kollagen er en del af modningen, derfor sørg huden har nok forsyninger til at afhjælpe den naturlige tab er vigtig for sundt, yngre udseende hud. Kommercielle præparater er ikke kun dyrt at købe, men også kan indeholde andre ingredienser, der er dårligt for din hud. Gør dit eget anti-aging creme omkostninger øre på dollar, når prisen er i forhold til kommercielt tilgængelige præparater.

Anti-Aging Cream opskrift

Brug lys olivenolie sikrer en behagelig ildelugtende creme, mens brug af ekstra jomfru olivenolie kan være for tung og skarp for denne særlige opskrift, som er beregnet til at være let og cremet. Lecithin er nødvendigt som en emulgator til at blande olie og vand sammen forhindre adskillelse.

Ingredienser:

1 kop destilleret vand
1 kop lys olivenolie
3 vitamin E kapsler
5 lecithin softgeler

Metode

Placer destilleret vand og lyset olivenolie i blenderen og brummer i 30 sekunder. Tilsæt indholdet af vitamin E geler og de lecithin kapsler. Blend alle ingredienserne indtil cremet og lys. Hvis blandingen synes at være for tyk, tilsættes nogle få dråber vand og re-blanding.

Opbevaring

Opbevar forberedt anti-aging creme i nat creme krukker med skrue-top låg eller mason krukker med låg og bands. Placer de fyldte glas på et køligt sted eller i køleskabet, hvor de vil holde sig frisk i op til to måneder.

Anvendelse

Påfør anti-aging creme sparsomt på dit ansigt om natten eller under din dag makeup. Massér cremen forsigtigt omkring øjnene, og pas på ikke at trække eller trække den sarte hud væv, som kan forårsage skader. Vær opmærksom på mund og næse-området, som er tilbøjelige til at få rynker. Det halsområdet er undertiden glemt, når det kommer til at anvende anti-aging cremer, og som sådan skal behandles på samme måde som i ansigtet.


relaterede artikler