Hvad gør man, hvis en Infant & # 039; s Nose bløder?

August 19
Hvad gør man, hvis en Infant & # 039; s Nose bløder?

De fleste næseblod er uskadelige, men de kan stadig være alarmerende, når de forekommer i et spædbarn. Den mest sandsynlige årsag til et spædbarn næseblod er tørhed eller irritation. Nogle gange et spædbarn kan klare at ridse indersiden af ​​næsen med en negl, men picking er normalt ikke et problem i det første år af livet. En baby kan også udvikle en næseblod fra en ulykke, såsom et fald. Hvis enkle hjem behandling teknikker undlader at stoppe blødningen, hvis barnet får tilbagevendende næseblod eller har andre symptomer søge lægehjælp for spædbarnet.

Trin 1

Prop eller holde barnet oprejst og lidt fremad. Dette kan reducere bloddræningen ned i halsen.

trin 2

Fang blod med en blødt væv eller vaskeklud. Mens fange blodet, forsigtigt klemme den bløde del af næsen lukket. BabyCenter.com foreslår holder dette i 10 minutter for at hjælpe med at stoppe blødningen.

trin 3

Check for blødning efter frigive næsen. Hvis næsen stadig bløder, skal du kontakte en medicinsk pleje udbyder.

trin 4

Reducer nasal tørhed ved at placere en lille mængde vaseline på en vatpind og forsigtigt gnide det ind i barnets næsebor. Kør en luftfugter i barnets værelse, mens du spiller og mens sove at bidrage til at øge fugtigheden i næse.

Advarsler

  • DrSpock.com advarer mod at bruge is til at stoppe en næseblod og imod at indsætte noget i spædbarnets nose.rnrnAvoid sætte et barn fladt på ryggen under en næseblod eller vippe hovedet bagover. Dette får kun blodet løbe ned i halsen.

Du skal bruge

  • TissuesrnPetroleum jellyrnCotton swabsrnHumidifier

relaterede artikler