Fordele & Ulemper af Food Konserveringsmidler

November 8

Fordele & Ulemper af Food Konserveringsmidler


Mad konserveringsmidler er blevet drøftet i de seneste år som mennesker og ernæring organisationer revurdere sundhed af den amerikanske kost. Tilføjelse kemikalier og andre stoffer til fødevarer kan reducere næringsværdi og potentielt bidrage til sygdom. Dog kan denne praksis også have fordele.

Konserveringsmidler Forlæng Foods

Konserveringsmidler gør det muligt at sende fødevarer lange afstande, hvilket gør det muligt for dig at prøve fødevarer ikke findes i dit område. Konserveringsmidler også forlænge holdbarheden af ​​fødevarer i butikkerne, reducere spild og holde omkostningerne nede.

Konserveringsmidler kan gøre Foods sikrere at spise

Nogle tilsætningsstoffer faktisk beskytte fødevarer som kød og holde det fra at udvikle giftstoffer, som kan føre til madforgiftning når den spises, ifølge Sixwise.com, en sund levevis hjemmeside. Natriumnitrat og natriumnitrit bruges til at holde kød fra fordærves. Sulfitter inhiberer væksten af ​​bakterier.

Konserveringsmidler kan berige Foods

Du har sikkert bemærket, at store-købte æblemos indeholder ascorbinsyre, eller vitamin C. Når der anvendes vitaminer som C og E som konserveringsmidler de tilføjer næringsværdi til, hvad du spiser.

Forbruget af Food Konserveringsmidler er forbundet med kræft

Center for Science i offentlighedens interesse (CSPI), at natriumnitrat og natriumnitrit, som anvendes til at bevare kød og holde det fra at dreje brun, kan danne kræftfremkaldende kemikalier kaldet nitrosaminer i kroppen. Gravide kvinder rådes til at undgå både nitrat og nitrit. Når natriumbenzoat tilsættes til sure fødevarer og drikkevarer kan det hjælpe hæmme væksten af ​​mikroorganismer. Men når den anvendes sammen med vitamin C eller ascorbinsyre, de to konserveringsmidler danner benzen, et kemikalie, som forårsager leukæmi og andre former for kræft.

Mange konserveringsmidler forårsage allergiske reaktioner

Normalt findes i tørrede frugter og vin, kan sulfitter forårsage alvorlige allergiske reaktioner, især i dem, der har astma. Natriumbenzoat og benzoesyre er almindeligt anvendt i kulsyreholdige drikkevarer og frugtsaft og kan forårsage nældefeber, astma og andre allergiske reaktioner. Butylhydroxyanisol (BHA) og butylhydroxytoluen (BHT), som anvendes til at bevare emballerede varer som chips, korn og gummi, også er kendt for at forårsage allergiske reaktioner, som gør en række andre konserveringsmidler.

Konserveringsmidler Kan negativ indflydelse Børn

Børn har en tendens til at være mere følsomme over for stoffer end voksne, og fødevarer konserveringsmidler er ingen undtagelse. Hovedpine og migræne hos børn er ofte knyttet til forbruget af konserveringsmidler. Medicinenet.com forklarer, at migræne hos børn ofte er forårsaget af typiske "kid fødevarer" som hotdogs, ost og jordnøddesmør, som alle har tendens til at indeholde konserveringsmidler. Sixwise.com bemærker, at konserveringsmidler også kan medføre negative adfærdsændringer hos børn; børn med ADHD kan være særligt følsomme over for konserveringsmidler.


relaterede artikler