Cervikal Range af Øvelser Motion

October 13

Halshvirvelsøjlen refererer til halsen. Halsen er et drejeled og har syv ryghvirvler. Nakkestivhed er normalt at sove på for blødt en pude eller arbejder i længere tid foran en computer eller kørsel. Rettelsen er blid, langsomme vifte af bevægelse øvelser. Det er vigtigt at undgå eventuelle bevægelser, der skaber indlysende smerter i nakken. Hvis du nogensinde har haft piskesmæld eller andre nakkeskader, ikke gør disse øvelser uden medicinsk clearance.

Neck rotationer

Holde dine nakkemuskler sunde kan hjælpe med at forhindre hovedpine, nakkestivhed og er vigtig for den samlede spinal sundhed. Alle kan gøre hals rotationer.
Sid komfortabelt i en stol, så dine fødder er flade og dit bryst er høj for at forhindre ludende. Bøj hovedet til venstre, center og højre og tilbage til to eller tre gange, og gentag til højre. Hvis det er smertefuldt at gøre det, skal du springe denne øvelse.

Chin Trækker til hals Sundhed

Doing hage pull øvelser er en måde at holde hovedet afbalanceret direkte oven på ryggen i stedet for stikker dit hoved så langt frem, at nakkesmerter resultater. Sid i en stol og placere en hånd på dit bryst. Placer to eller tre fingre på den anden hånd på hagen uden at trykke på den.
Glide dit hoved frem og tilbage, indtil du har fået en dobbelthage. Gentag forsigtigt et par gange og lade dit hoved til at vende tilbage til en neutral position. Må ikke gøre denne øvelse, hvis din hals gør ondt.

Kig omkring

Opretholde en sund hals med en vifte af bevægelse øvelse, der er vigtig for daglige aktiviteter såsom kørsel, når du skal være i stand til hurtigt at se venstre og højre for at se baner af trafik.
Sid i en stol med brystet stablet over dine hofter. Drej hovedet til venstre så langt som halsen tillader, derefter frem og venstre. Gentag 10 gange. Bemærk, hvis du er "fast" og kan ikke flytte dit hoved meget langt. Hvis det er tilfældet, skal du kontakte din læge, kiropraktor eller en fysioterapeut.


relaterede artikler