Hvordan til at tabe sikkert i en måned

November 14

Hvordan til at tabe sikkert i en måned


Dropper en kjole størrelse og komme ind i den store outfit til en fest i næste måned er mulig ved at skære ned på kalorier, motion og tænker tynd. Fra sultestrejkende og minearbejderne i Chile, vi ved, hvor meget vægt folk kan tabe i løbet af kort tid, men det er ikke sundt. Ifølge "USA Today" kan du have "The Biggest Loser" oplevelse uden at være på tv, hvis du ønsker at betale $ 2295 til $ 2695 om ugen (plus skat) for at gå til et vægttab "boot camp" i Malibu. Der er billigere måder at gøre det, hvis du hellere vil vælge en DIY vægttab tilgang. Sund vægttab indebærer en kombination af kost, motion og beslutsomhed.

Instruktioner

1 Indstil en realistisk vægt mål - et sundt vægttab er omkring to til tre pounds en uge - medmindre du er parat til at gøre anstrengende træning og drastisk reducere dit kalorieindtag. Opretholde en stabil vægttab over en længere periode, snarere end at forsøge at gå ned kost, fordi det ikke virker.

2 tilberede din egen mad. Køb friske råvarer, fordi når du spiser på restauranter eller købe forarbejdede fødevarer, du ikke ved præcis, hvad du spiser, men du når du forbereder det selv. Lav store mængder af én-pot opskrifter med masser af grøntsager og begrænset stivelse (kartofler, ris, pasta) samt nogle protein (kylling, fisk, bønner). Opdele den i måltid størrelse portioner - omkring to og en halv kopper - at tage på arbejde til frokost eller fryse.

3 Undgå olie, sukker og fedt. Hold dig væk fra fastfood, da de er fyldt med alle tre "giftstoffer." Skær ned på brød og andre tomme kalorieindhold fødevarer, herunder alkohol, og lægge op på grøntsager i stedet.

4 Planlæg din spiseforstyrrelser gange: morgenmad på 7, frisk frugt snack på 10, frokost ved 12, vegetabilsk snack på 3, middag på 6. Spis din største måltid til frokost og ikke sætte noget fast i munden efter 7 om aftenen .

5 Leder for trappen i stedet for at tage elevatoren, hvis dit kontor er på femte sal, Tag elevatoren til 15. etage og gå op de sidste fem flyvninger på trapper, hvis dit kontor er på 20. etage. Gør det samme, når du forlader arbejdet.

6 Køb to fem-pund vægte. Løft vægtene over hovedet, gør arm krøller og slip vægtene bag ryggen for at slippe af med den svingende underarm fedt, der udvikler sig på kvinder i en vis alder, mens du ser fjernsyn. Bøj igen og røre gulvet med vægte for at udvikle back-benmusklerne og at hjælpe med at forhindre knogleskørhed.

7 Udøvelse hårdt i mindst en time, fire til seks gange om ugen. Svøm, løbe eller spille tennis, og lære at nyde sveden.


relaterede artikler