Hvad er fordelene ved kokosolie med gigt?

February 7

Hvad er fordelene ved kokosolie med gigt?


Arthritis er en smertefuld ledsygdom der afbryder hverdagen. Stivheden og hævelse som følge af gigt gør simple opgaver hårdt på kroppen og grænser mobilitet. Fritagelse for gigt kan komme fra receptpligtig medicin, men en mere naturlig kilde kan gavne gigt ramte så godt. Kokosolie er en effektiv, billig behandling for gigt.

smøremidler Powers

En blid massage af kokos olie efter et varmt bad eller brusebad vil smøre stive led. I en vis forstand, kokosolie fedt leddene og løsner dem op for bedre mobilitet. Kokosolie fremmer omsætning i leddene. Kokosolie kan anvendes let på samme måde, som lotion påføres. Påfør kokosnød efter din natlige bad eller brusebad, eller før du gør motion for at holde leddene smurt og reducere stivhed.

Smertelindring

Kokosolie fungerer også som en smertestillende for gigt ramte. En kombination af varm kokosolie og to til tre stykker af kamfer kan masseres ind smertende led. Den varme kokosolie og kamfer vil øge blodforsyningen, hvilket reducerer smerter i leddene og afgiver en varmende effekt under massage.

Anti-inflammatorisk

Kokosolie lindrer betændelse forårsaget af gigt. Når leddene er betændt, er det vanskeligt at flytte. En massage af kokosolie og aloe vera mindsker inflammation af leddene, lindre smerter så godt. Kokosolie styrker knoglerne virkende som et beroligende middel til led og knogler.


relaterede artikler