Hvordan at slippe af de Døde mus lugt i Vents

July 28

Mus angreb kan være en løbende kamp, ​​især for folk, der bor i landdistrikterne og i de koldere vintermåneder. Mus hoved indendørs for at undslippe de kolde eller regnfulde udendørs miljøer. Men da de kører rundt i vores hjem, kan de dø af naturlige årsager, eller blive dræbt af en gift eller anden form for begivenhed eller fælde. Når dette sker, og kroppen begynder at nedbrydes, kan du stå tilbage med en ubehagelig lugt.

Instruktioner

1 Find kilden til lugten. Hvis du kan identificere fra hvilken retning lugten kommer fra, kan du bedre skille dig af det.

2 Fjern kroppen, hvis det er muligt. Tryk på kroppen kun med behandskede hænder, og sætte kroppen i en plastikpose. Har så lidt kontakt med kroppen som muligt, og fjerne det fra dit hjem med det samme.

3 Rid dit hus af fugt. Hvis du ikke var i stand til at finde den døde krop, kan du fremskynde forløbet af naturlige nedbrydning, og dermed mængden af ​​tid lugt vil forblive i dit hjem, ved at fjerne eventuelle kølige eller fugtige omgivelser i dit hjem. Tænd en affugter og lade den køre at fjerne fugt.

4 Brug deodorizers. Når nedbrydningen er i gang, kan du maskere lugten ved at placere en lugt eliminator eller Neutralizer foran nogen af ​​ventilationshullerne i dit hjem, at lugten kommer fra. Skub lugt absorbenter så tæt på ventilationskanaler som muligt for at opfylde lugten straks.

5 Seal dit hjem. Som du vente på lugten at aftage, så tjek for eventuelle steder, hvor flere mus kan indtaste dit hjem. Forsegle eventuelle huller eller åbninger til det fri, og være omhyggelig med at ikke forlade døre eller vinduer åbne for dem at komme ind igennem.

TIPS

  • Sammen med lugt eliminatorer, kan du yderligere maskere lugten ved sprøjtning luftfriskere eller belysning naturlige lugtende stearinlys.
  • Når du er i kontakt med et dødt dyr, især gnavere, skal du være ekstra forsigtig. Tryk på musen kun med overdækkede hænder, og aldrig lade børn nær kroppen.

relaterede artikler