Sådan Lose mave fedt Uden en Fedtsugning

September 2

Sådan Lose mave fedt Uden en Fedtsugning


Overskydende mave fedt tager en farlig vejafgift på både mænd og kvinder, da det i høj grad kan øge risikoen for sygdomme, såsom hjertesygdomme, diabetes, forhøjet blodtryk og slagtilfælde. Ifølge Mayo Clinic, en talje på 40 inches eller nedenfor for mænd og 35 inches eller nedenfor for kvinder viser sig ideelt og hjælper med at minimere sundhedsrisici. For at holde din midsection mindre, behøver du ikke drastisk kirurgi, selv om. En livsstil med fokus på den generelle sundhed gennem korrekt ernæring og motion vil hjælpe dig tabe mave fedt og holde det ud.

Instruktioner

1 Mål din talje med et målebånd for at få en idé om dit udgangspunkt. Skriv denne måling og gentag alle så ofte at kortlægge dine fremskridt.

2 Begynd en øvelse program, der fokuserer på en blanding af hjerte-kar-øvelser og styrketræning. Det amerikanske Department of Health og Human Services anbefaler mindst 150 minutters moderat motion og 75 minutters intens motion på en ugentlig basis, sammen med to dages styrketræning. Eksempler på moderat motion omfatter gåture, hovedrengøring og havearbejde. Intens motion omfatter løb, svømning eller hoppe reb. Styrketræning indebærer løfte vægte, gør push-ups eller tunge løft. Derudover vil spot-øvelser såsom abdominal crunches med til at tone og stramme muskler. Husk, at målrette øvelser alene vil ikke skære din talje - i stedet fokusere på den generelle sundhed og fitness for de bedste resultater.

3 Følg et ernæringsprogram centreret om sunde fødevarer. En kost rig på uforarbejdede fødevarer som frugt, nødder, grøntsager og magert kød leverer betydelige næringsstoffer til din krop uden de ekstra fedt og kalorier ofte findes i forberedt og / eller frosne måltider.

4 Skær sukkerholdige drikkevarer som sodavand, som, når de indtages kontinuerligt over tid, kan pakke betydeligt på pounds. I gennemsnit amerikanerne drikker omkring 20 ounce sodavand hver dag. I stedet vælger kost soda eller endnu bedre - vand eller mælk.

5 Reducere portionsstørrelser, især når spisning på en restaurant, hvor du kan ikke vide, hvor mange kalorier er i et fad. Mindre portionsstørrelser hjælpe dig med at skære kalorier, en vigtig del af enhver vægttab og vedligeholdelsesprogram.

TIPS

  • Øvelse eller lave mad med et familiemedlem eller en ven.
  • Deltag i en støttegruppe for at forblive opmuntret og fokuseret.
  • Tag en ny yoga eller aerobic klasse til at holde din træning interessant og sjovt.
  • Kontakt din læge, før du begynder en ny ernæring eller motion program.

relaterede artikler