Styrketræning & amp; hiatal hernia

May 10
Styrketræning & amp; hiatal hernia

En hiatal brok opstår, når en lille del af maven stikker gennem et hul i væggen i dit mellemgulv. Din mellemgulvet er den muskel, der styrer vejrtrækning og ligger i din mave. Hiatal brok kan være mild og asymptomatisk eller de kan blive store og producere halsbrand. Vægtløftning, enten som en sport eller som en del af din daglige rutine, kan spille en rolle i udviklingen af ​​hiatal brok.

Årsager til Hiatal brok

Flere af årsagerne til en hiatal hernia kan relateres til vægtløftning. Løfte tunge vægte, opretholde en abdominal skade og belaste er alle potentielle årsager til en hiatal brok. Disse er alle faktorer, der kan være i overensstemmelse med vægtløftning - belaste mavemusklerne kan forårsage en svaghed i mellemgulvet væg, hvilket skaber et hul. Andre risikofaktorer for udvikling af denne type brok bliver overvægtige, der har en kraftig eller vedvarende hoste eller lægge unødigt pres på den abdominale region gennem stramt tøj og bælter.

Forebyggelse

Vægt løftere kan forhindre en hiatal brok ved at lære at løfte den rigtige måde. Personlige trænere understrege betydningen af ​​at bøje fra knæene, når du løfter, snarere end fra taljen, som kan skabe stort tryk på brystet og mellemgulvet. Løfterne skal også vælge deres vægte omhyggeligt efter deres styrke; overbyde en vægtløftning session med vægte, der er for tung kan belaste dine muskler og kan føre til en brok. Styrkelse din kerne muskler gennem crunches eller broer kan holde dig stærk og sund og mindsker risikoen for en muskelsvaghed tegn på en hiatal brok.

Lig på ryggen på gulvet med hænderne foldede bag hovedet og bøjede knæ til at udføre en stykket. Spænd maven og løft dit hoved og skuldre op fra gulvet, holde dine fødder fladt på gulvet. For at danne en bro, ligger på ryggen med armene på dine sider og bøjede knæ. Kontrakt din mave muskler og løft dine hofter fra gulvet.

Begrænsning af aktiviteter

Du kan løfte vægte, og ikke indser du har en hiatal brok, hvis du ikke udvikle det vigtigste symptom på syre refluks. Efter opdagelsen af ​​en brok, kan lægen begrænse Vægtløftning aktiviteter, hvis han mener, sporten forstyrrer dit helbred. Fordi overtryk i maveregionen kan forårsage en brok at forværres, kan du blive nødt til at arbejde med lettere vægte, eller skifte til håndvægte, indtil du har haft din brok repareret.

Overvejelser

Små og moderat mellemstore hiatal brok ofte ikke kræver invasiv behandling og behandles på grundlag af lindre dine halsbrand symptomer. Store brok, herunder dem, strangulate, skal være til stede til for at undgå komplikationer. En brok er en tilstand, hvor den del af din mave, der stikker gennem membranen drejninger, og afskærer cirkulationen til dette område af kroppen. Når du har haft kirurgi til at reparere en hiatal brok, skal du drøfte dine vægtløftning planer med din læge; stedet for brok kan altid have en tendens til svaghed og kan gentage sig i fremtiden.