Home Retsmidler for blomkål Ear

May 3
Home Retsmidler for blomkål Ear

En auricular hæmatom, mere almindeligt kendt som blomkål øre, opstår, når brusken i det ydre øre er beskadiget. Boxers og brydere er i særlig risiko for denne skade, men enhver slag på øret kan resultere i skader og føre til blomkål øre. Navnet kommer fra den hævede, blæret udseende af øret, ligesom overfladen af ​​en blomkål. Hvis du lider en øre skade, kan førstehjælp hjælpe med at reducere sandsynligheden for at udvikle blomkål øre, men hjem retsmidler kan ikke helbrede blomkål øre. Du bliver nødt til at se en læge for behandling.

Den Skade

Blomkål øre opstår, når brusken i øret adskilles fra vævet under. Mens et slag mod øret kan beskadige brusken, ofte skaden sker over tid på grund af friktion, der trækker på brusk, løfte det fra vævsoverfladen. Et eksempel på denne form for friktion ville være friktion brydere udholde i hovedet låse, eller når der trykkes hovedet mod måtten. Over tid brusk mister sin blodforsyning fra den bærende væv og dør, crinkling op og tager på en blomkål udseende. På dette tidspunkt, kan kun medicinsk behandling eller endda kirurgi genoprette ørets udseende.

Behandling

Når du oplever en skade på øret brusk du lægger mærke til blod og væske forbinder lige under hudens overflade, hvilket øret at være hævede og ømme. Din læge vil behandle dette ved hjælp af en sprøjte til at trække ud denne overskydende blod og væske, så brusk og væv til at klæbe sammen igen. Nogle gange vil lægen lave en lille slids med en skalpel for at tillade mere væske til afløb. Forsøg ikke disse behandlinger derhjemme. Dette vil kunne føre til infektion og ardannelse. Efter de aftapninger en stram bandage hjælper fremme brusk- og væv til at klæbe igen.

Forebyggelse

Iført beskyttende hoved gear, når du kæmper, kasse eller udføre kampsport er den bedste måde at forhindre blomkål øre. Du bør bære dette hoved gear, selv når du øver, rådgiver Dr. Douglas Wyland, en South Carolina ortopædkirurg og tidligere wrestler, der lider af blomkål øre selv, resultatet af manglende brug hovedbeklædning under brydning praksis, da han var yngre. Gentagne mindre skader og tryk oplevet under praksis kan føre til blomkål øre.

Førstehjælp

Hvis du oplever en øre skade og øret begynder at svulme op, se din læge. Tømning af øret er den eneste effektive behandling for at forhindre blomkål øre. Du kan tage acetaminophen for den smerte, men undgå aspirin, da dette kan medføre, at du bløder mere frit og øge hævelse. Du kan være nødt til at tage antibiotika, og kan ikke være i stand til at praktisere din sport for 7 til 10 dage, mens øret heler.


relaterede artikler