Hvordan vælger Workout Supplements

January 13

Arbejde ud bør være en integreret del af din hverdag. Men hvis dit mål er at blive stærkere og opbygge lean muskelmasse så er der flere kosttilskud, som du kan tage, som vil øge produktiviteten i din træning sessioner. Men vælger disse workout kosttilskud er ikke så nemt som det lyder, men med flere trin, du kan finde den perfekte supplement til dig.

Instruktioner

Finde den perfekte Workout Supplement

1 Tag din notesblok og pen og skrive ned dine forskellige træningsmål. Vil du ønsker at bygge flere muskler? Få stærkere? Tabe sig? En kombination af alle tre? Det er meget vigtigt, at du genkende dine personlige mål for at arbejde ud, så du kan finde den perfekte workout supplement for dig.

2 Få på internettet og pege din browser til http://www.bodybuilding.com . Denne hjemmeside er fuld af oplysende artikler og et forum, hvor du kan finde ud af oplysninger om forskellige workout kosttilskud. Dette er en stor ressource for dig at lære mere om de nyeste kosttilskud og om de er sikre for din krop eller ej.

3 Research alle de forskellige typer af workout kosttilskud derude. For dem, der ønsker at opbygge muskler hurtigt, Whey proteinpulver er en fantastisk måde at naturligt øge din muskelstyrke og størrelse i løbet af kort tid. For at tilføje en ekstra løft til din muskel gevinster, ved hjælp af kosttilskud såsom nitrogenoxid (NO) vil give dine muskler den energi og supplerer de behøver for at vokse med en forbløffende hastighed. Kontroller, at alle kosttilskud du ser er testet og vist sig at være sikkert for din krop.

4 Lav en liste over de workout kosttilskud, du finder i forskellige kategorier. Den første kategori skal være muskeltræning, som kan omfatte protein pulver og diverse andre kosttilskud, der passer ind i denne sektion. Den anden kategori skal være vægttab, som kan være alt fra kost piller til forskellige vitaminer. Og den sidste kategori bør være en workout kosttilskud, som du er interesseret i, men kræver yderligere forskning på din side.

5 Ring til din lokale træningscenter og bede om at tale med en personlig træner eller en anden fitness konsulent. Informere dem om, at du er interesseret i begynder en workout supplement rutine, men du ønsker yderligere oplysninger. Navn fra nogle af de workout kosttilskud, som du finder interessante og få deres faglige input om disse kosttilskud, og om de er gavnlige eller ej. Også informere dem om dine personlige træningsmål, så de forstår hvor du kommer fra. Skriv ned eventuelle anbefalinger, de udfører for dig, og endda kalde en lokal supplement butik og bede dem spørgsmål om disse workout kosttilskud.

TIPS

  • Altid diskutere kosttilskud du er ved at tage en fitness professionel, enten på et motionscenter eller et supplement butik.
  • Følg altid anvisningerne for en workout supplement for at opnå maksimale resultater.

relaterede artikler