Er Protein Bars sikkert at spise under graviditet?

August 14
Er Protein Bars sikkert at spise under graviditet?

Hvis du er gravid, og leder efter en god snack eller måltid udskiftning, kan du spekulerer på, om protein barer er sikkert for dig at spise. Mens der er mange fødevarer, der er sikker, når du ikke er gravid, men usikre, når du er, protein barer - i det mindste generelt - er ikke blandt dem.

Graviditet og Protein

Er Protein Bars sikkert at spise under graviditet?

Under graviditet, du har brug for protein - ligesom du gør når du ikke er gravid - for at tjene flere formål. Du nedbryde protein i små molekyler kaldet aminosyrer, som dine celler absorberer og kan brænde at give dig energi. Derudover dog dine celler kan bruge de aminosyrer, til at gøre deres egne proteiner, forklare Drs. Reginald Garrett og Charles Grisham i deres bog "Biokemi", som er afgørende for vækst og udvikling - både din og dit foster '. Endelig er du bruge aminosyrer til at foretage små molekyler som neurotransmittere.

Protein Bars

Er Protein Bars sikkert at spise under graviditet?

Protein barer varierer i deres ingredienser, men de fleste indeholder protein i form af enten soja eller valle, som kommer fra mælk. Disse er begge sikre kilder til protein under graviditeten, trods bekymringer, du måske har hørt, at soja indeholder kemikalier, der kan efterligne menneskelige hormoner. Soja gør, i virkeligheden, indeholder kemikalier kaldet phytoøstrogener, der ligner menneskelige østrogen, men der er ingen videnskabelige beviser for, at de vil gøre dig eller dit foster nogen skade.

Vitaminer og mineraler

Er Protein Bars sikkert at spise under graviditet?

Ud over at være en god kilde til protein, er mange protein barer beriget med vitaminer og mineraler. Under graviditet, ligesom når du ikke er gravid, du har brug for vitaminer og mineraler til at hjælpe dine celler bevare sundhed og velvære. Selvom du ikke har brug for mere af de fleste vitaminer og mineraler under graviditeten, end du gør når du ikke er gravid, har du brug for mere jern og folinsyre, som nogle protein barer indeholder. Du kan søge efter disse i ingredienserne eller på ernæring fakta etiket.

Bekymringer

Der er et par ualmindeligt ingredienser i protein barer, som du ønsker at undgå. Kunstige sødemidler, herunder sucralose og aspartam, er ikke blevet bevist sikker hos gravide kvinder, forklarer Heidi Murkoff og Sharon Mazel i deres bog "Hvad de kan forvente, når du venter." Som sådan, er det bedst at undgå at bruge dem under graviditet. Du vil også ønsker at undgå urtekosttilskud tilføjet til protein barer - hvoraf de fleste ikke er bevist sikker i graviditeten - medmindre du har talt med din fødselslæge om dem.


relaterede artikler