Hvad er Castile Soap til?

January 26

Castilla sæbe er en vegetabilsk olie baseret renere, der er meget alsidig. Castile Soap er ikke et varemærke, men snarere en form for sæbe oprindeligt fremstillet af 100 procent olivenolie og lud. Det kan bruges til stort set alle og enhver form for rengøring behov.

Hår og hud

Castilla flydende sæbe, uændret og lavet med 100 procent ren olivenolie, fungerer fantastisk på hår og hud. Det skaber en rig skum, der er blid og sikker for alle typer af hud og hår.

Vaskeri og parabol Sæbe

Det er også bruges med gode resultater som et vaskeri sæbe og opvaskemiddel. Castilla sæbe er fri for ingredienser, der kan skade eller forurener vandløb.

Floor Cleaner

Castilla sæbe er et fremragende produkt til brug ved rengøring gulve. Dens alle naturlige egenskaber er særligt attraktivt for dem, der bekymre sig om kæledyr og børn, der måske afhente og / eller spise ting, der har tabt på gulvet.

Pet Grooming

Ligegyldigt hvad lodden skabning du ringer til din bedste ven, Castilla sæbe er en effektiv, ufarlig og fantastiske kæledyr sæbe.

Ble Rengøring

Baby bottoms er særligt følsomme, så det er vigtigt at vaske bleer i rene rensemidler. Castilla sæbe er en første sats ble sæbe.

Tænder Cleaner

Castilla sæbe er endda blevet brugt til at rense tænderne. I betragtning af dets bestanddele, det er sikker på at have en ubehagelig smag. Må ikke indtages.


relaterede artikler