De bedste Protein Bars til vægtøgning

September 17

Der synes at være en næsten uendeligt antal protein barer på markedet i dag. Men hvilke giver de bedste næringsstoffer til at hjælpe med din vægtøgning? Du skal finde et protein bar, der matcher dine mål. Mange er designet til at tabe vægt eller som måltid udskiftninger, mens vægtøgning protein barer er designet specielt til at give en muskel bygning løft.

Protein og kalorier

For at hjælpe med vægtøgning, protein barer har brug for en kraftig dosis af protein, ideelt med 30 gram eller mere. Derudover at pakke på flere pounds, protein barer også nødt til at være moderat høj i kalorier, der giver op mod 400 kalorier per portion. Her er et udvalg af de bedste protein barer til vægtforøgelse, der passer ind i disse standarder, begyndende med dem med den højeste protein tæller.

ISS Research Pro42 Protein Bars

De Pro42 Protein Bars fra ISS Research er blandt de førende i branchen i mængden af ​​protein til rådighed i én bar. De pack en kæmpestor 42 gram protein i hver bar, hvilket gør dem ideelle til vægtøgning. Derudover de falder ind på 380 kalorier for Cookies og Cream smag og 430 kalorier for Peanut Butter og Chokolade Chip smag.

Universal Proteon Bars

Den Proteon bar fra Universal omfatter 433 kalorier og 32 gram protein pr bar. Det fås i en Double Peanut Butter smag.

Detour Havregryn Bars

Lige mellem 440 og 460 kalorier pr bar, omvejen Havregryn protein bar packs i 30 gram protein. Flavors omfatter Chokolade Chip Cookie Dough, Peanut Butter Banana og Peanut Butter Chocolate Chip.

Met-Rx Big 100 Colossal Brownie Bar

The Met-Rx Colossal Brownie Bar kommer i to varianter, Peanut Butter Delight og Super Chocolate Fudge. Begge indeholder 30 gram protein og falde ind på enten 390 eller 400 kalorier pr bar.

Chef Jay er Tri-O-Plex Bars

De store 118 gram Tri-O-Plex Bars har 30 gram protein og ligger mellem 390 og 430 kalorier. Flavors omfatter Very Berry, Caramel Apple, chokolade kokos, Peanut Butter Chocolate Chip, Peanut Butter Banana og S'mores.

VPX Zero Impact Bars

De VPX Zero Impact protein barer pack mellem 400 og 484 kalorier per bar afhængigt af smag og omfatter 30 gram protein. Flavors omfatter Chokolade Peanut Butter, Peanut Butter og Jelly, Pumpkin Supreme og ristede kokos.


relaterede artikler