Bells parese hos børn

February 17

Bells parese er en midlertidig tilstand, der påvirker ansigtets nerver. Hos børn kan Bells parese være mere bittert følelsesmæssigt end med en voksen. De er bekymrede med udseendet af deres ansigt, og har brug for forsikring om, at denne tilstand ikke er permanent. Virkningerne af Bells parese pludselig dukke op, men der er subtile tegn eller symptomer, der fører til en hændelse. Når diagnosticeret, kan symptomerne blive forvaltet, men specifik behandling er usandsynligt, da Bells parese går væk uden medicinsk intervention.

Identifikation

Bells parese er en tilstand, der forårsager ansigtets muskler på den ene side at svække, og fryse eller hænge. Tilstanden er midlertidig, seks måneder eller derunder, men varer normalt 2 uger. Bells parese påvirker ansigtets nerver og som regel ikke kræver særlig behandling. Ifølge Børnehospitalet, årsagen ofte skyldes en virus. De mest almindelige er: HSV-1 (herpes eller forkølelsessår), Epstein-Barr og influenza. Traumer til ansigt eller hoved, Lyme-sygdom, og øreinfektioner kan også være en faktor i Bells parese udvikling hos børn.

Tegn og symptomer

Bells parese kommer hurtigt; dog kan der forekomme svage tegn og symptomer i flere dage før starten. Muskeltrækninger eller tæthed, manglende evne til at smage og et øje tørt i den ene side af ansigtet er almindelige før fremkomsten af ​​Bells parese. Desuden er en mangel på spyt, hovedpine eller smerter foran eller bag det ene øre er også indikativ for sygdom. De tegn og symptomer er de samme hos børn, som de er hos voksne.

effekter

Lammelsen ledsager Bells parese hos børn normalt forårsager en mindre vansiring til den ene side af ansigtet. Fordi ansigtsnerverne påvirkes, vil kun den ene side af ansigtet reagere hensigtsmæssigt på hjerne signaler. For eksempel, når smilende, vil den ene side forbliver håne, eller drooped. Det ene øje kan være lukket, mens den anden er åben, når sovende eller vågne. Disse tegn og symptomer også efterligne slagtilfælde eller andre alvorlige lidelser; derfor, hurtig lægehjælp er vigtig.

Behandling

Bells parese aftager på egen hånd. Den mulige virus oprindeligt forårsager Bells parese forekomst er normalt bestået af tid tilstanden er diagnosticeret. Som følge heraf er ingen særlig behandling ordineres. Symptom ledelse er ofte fremgangsmåde for børn med Bells parese. Anti-inflammatoriske, steroidlægemidler kan ordineres, såsom prednison, for hævelse og smerte. Øjendråber og ansigtsmassage kan også være en del af symptom management.

Overvejelser

På grund af den facial forringelse af Bells parese, kan børn har svært ved at håndtere effekterne. Børnehospitalet anbefaler betryggende dit barn, at tilstanden er midlertidig, og deres ansigt vises normalt.


relaterede artikler