Bivirkninger af Acular Øjendråber

November 24

Acular (ketorolac) øjendråber anvendes til behandling af svie, smerte og brændende øjne efter øjenoperation. Acular er et non-steroidt antiinflammatorisk lægemiddel, som blokerer smerte og hævelse i øjnene.

Almindelige bivirkninger

Nogle almindelige bivirkninger af Acular øjendråber brænder og svien varer et par minutter efter, at øjendråber er blevet anvendt; rødme og hovedpine også forekomme. Hvis disse symptomer fortsætter eller bliver værre ringe til din læge.

Usandsynligt bivirkninger

Nogle usandsynlige bivirkninger af Acular øjendråber er øjenflåd og hævelse af øjet. Ring til din læge, hvis du oplever nogen af ​​disse problemer.

Sjældne alvorlige bivirkninger

Nogle sjældne bivirkninger af Acular øjendråber er øjensmerter, blødning i øjne og vision ændringer. Hvis du har disse symptomer ringe til din læge.

Allergiske bivirkninger

Allergiske virkninger af Acular er hævelse til ansigt, hals eller tunge; stakåndet; udslæt; kløe; og svær svimmelhed. Hvis du har nogen af ​​disse bivirkninger ringe til din læge.

Forholdsregler

Hvis du har blødningsproblemer, diabetes, astma eller tørre øjne, så sørg for din læge ved, før du tager dette lægemiddel. Denne medicin kan kun bruges i løbet af de første seks måneder af graviditeten.


relaterede artikler