Hvordan at dyrke din tillid!

March 20For at få mere selvtillid, blot bevare en god kropsholdning, gøre en indsats for at interagere med andre, og klappe dig selv på ryggen!

Instruktioner

1 Det er nemt at se selvsikker. Klar, parat ... stå foran et spejl i fuld længde. Se dig selv fra fronten, og derefter fra siden. Se som dit billede transformeres ved at gøre følgende:

1. Stå oprejst: mave på, bryst ud, skuldrene tilbage.
2. Smile, hæve dine øjenbryn lidt, og vise nogle tænder!

Nu, dit udseende er mere sikker, så lad os hjælpe dig med at blive mere sikker inden.

2 Vær ikke bange for at holde øjenkontakt med andre. Dette er meget vigtigt i livet, hvis du ønsker at få en andens respekt og / eller tillid. Også, ikke være bange for at tilbyde nogen ros eller en kompliment, når det er ægte og fortjente.

I en social indstilling, såsom at få kaffe på kontoret breakroom, når du finder dig selv at holde stille på grund af manglende ord, prøve noget nyt. Smil på den anden person, og starte en samtale. Du kan holde det simpelt ved at diskutere vejret, eller nævne en begivenhed fra den forløbne weekend. Når du begynder at føle positive svar fra din sociale miljø, vil din selvtillid begynder at vokse.

3 Pat dig selv på skulderen! Når du opnå et mål såsom at få en A på dit papir, et raise på arbejde, eller betale alle dine regninger i denne måned, belønne dig selv! I det mindste, ros dig selv. Vent ikke på andres anerkendelse for at nyde din øjeblik af succes. Hvis / når andre stemme påskønnelse af dine handlinger, acceptere det og føle sig godt ud over dine egne gode følelser om dig selv.


relaterede artikler