De bedste Protein Bars

September 2
De bedste Protein Bars

Protein barer er en type måltid udskiftning produkt. I modsætning til almindelige energi barer, de er højere proteinindhold og lavere i kulhydrater og tilsat sukker. Typisk markedsføres mod bodybuildere og sportsfolk, behøver protein barer tilbyder et par fordele. De giver en hurtig kilde til ernæring (typisk beriget med vitaminer og mineraler) i en individuelt indpakket, praktisk pakke. De er en bedre løsning end springe måltider, men skal spises med måde, da de ikke giver den kvalitet, ernæring du stammer fra indtagelse af hele fødevarer.

balance Bars

Ifølge "Consumer Reports", et protein bar bør udlede sin protein fra høj kvalitet kilder såsom mælk (valle eller kasein), æg eller soja i stedet for lav kvalitet proteinkilder, såsom collagen eller gelatine. Det bør også være fedt-kontrollerede - ikke udlede mere end 35 procent af den samlede kalorier fra fedt og 10 procent af den samlede kalorier fra mættet fedt, i overensstemmelse med de kostråd for amerikanerne. Begge "Consumer Reports" og BodyBuildingforYou hjemmeside anbefale Balance søjler som den bedste højt proteinindhold, moderat kulhydrat valg. Balance barer tilbyder en høj kvalitet protein blanding, der består af sojaprotein isolat, calcium kaseinat, ristede sojabønner og valleproteinkoncentrat. En bar indeholder 190 kalorier, 6 g fedt (1,5 g mættet), 14 g protein, 22 g kulhydrater, 17 g sukker og 2 g kostfibre. Selv om de er lidt højere sukkerindhold end nogle andre mærker, de smager bedre end mange andre søjler (lidt ligesom en Snickers bar) og tilbyde nogle kostfibre.

Pure Protein Bars

Pure Protein barer ved Worldwide Sport anbefales som en af ​​de fem bedst smagende protein barer ved Kosttilskud, Forklaret hjemmeside, og er en top 10 pick af AskMen.com webstedet. De er højt proteinindhold, lav til moderat i kulhydrat indhold og lavt sukkerindhold, hvilket gør dem ideelle til præ- eller post-workout snacks til moderate til alvorlige vægtløftere. Pure Protein barer tilbyder høj kvalitet valleprotein og en tiltalende smag - til dels fordi, i modsætning til mange andre energi- og protein barer på markedet, chokolade belægning er ægte chokolade, ikke en falsk voksagtig blanding. Den gennemsnitlige Pure Protein bar tilbyder omkring 200 kalorier, 30 g protein, 10 g kulhydrat og 5 g fedt, og er sødet med sukkeralkoholer. I modsætning sødemidler, behøver sukkeralkoholer give nogle kalorier, men mindre end sukker, og har en beskeden effekt på blodsukkeret. Hertil kommer, at sukkeralkoholer ikke bidrager til dental caries (huller).

omvej Bars

Detour Protein Bars ved næste Nutrition indeholder også en højkvalitets valle-baserede protein blandingen. Dette protein bar er rig på kalorier (nok til at virkelig erstatte et måltid), kulhydrater og protein, men lavere i sukker. Denne bar er bedst for dem, der deltager i alvorlige, længere varighed kalorie-brænding og muskel-building øvelser. De ekstra kulhydrater giver quick-release energi. Hjemmesiden BodyBuildingforYou.com tildelt disse protein barer 9.8 ud af 10 samlet. De scorede især godt for smag, konsistens, fugt og tygbarhed. I gennemsnit en bar giver omkring 330 kalorier, 30 g protein, 32 g kulhydrater, 10 g fedt (6 g mættet, ingen transfedtsyrer) og 11 g sukker. De er en god fødekilde til kostfibre, der giver ca. 4 g pr bar, samt calcium, møde omkring 15 procent af den anbefalede daglige værdi (DV) for denne knogle-bygning mineral.


relaterede artikler