Sådan diagnosticere forskellen mellem syre refluks & et sår

December 11

Sådan diagnosticere forskellen mellem syre refluks & et sår


Diagnosticering forskellen mellem sure opstød og mavesår af sig selv er vanskelig på grund af de mange forskellige typer af sår og deres uens symptomer, hvoraf nogle er identiske med symptomer på syre refluks. Visse adfærd kan hjælpe med at lindre din ubehag eller smerte. Din indsats kan hjælpe med at fastslå, om du har et sår, og kan også låne til at føre et sundere liv.

Instruktioner

1 Overvåg din kost før diagnosticere dig selv at se, om du blot oplever symptomer på ubehag efter at have spist bestemte fødevarer. Hvis dine symptomer forsvinder, når du fjerne disse problem fødevarer, så kan du ikke behøver at gøre andet end at undgå disse særlige fødevarer. Men hvis symptomerne vender tilbage, skal du yderligere at undersøge deres sag for at være sikker på, at du ikke ignorerer en mere alvorlig fysisk lidelse.

2 Skriv ned i din kalender, når du oplever problemer. Halsbrand forveksles ofte med sure opstød, og vice versa. Hvis dit ubehag sker hver par dage, og du har allerede fastslået, at der ikke er en specifik mad, der er synderen, så du kan have acid reflux snarere end blot halsbrand.

3 Bemærk hvor du oplever smerte hver gang. Sår oftere forårsage smerte i maven, under brystbenet. Acid reflux påvirker bryst og hals områder. Dette er ikke altid tilfældet, men er man angiver faktor for, om du har et sår eller sure opstød. Halsbrand er imidlertid et symptom på en esophageal sår, derfor kun visse typer af sår kan udelukkes, hvis din brændende eller smerter i brystet eller halsen alene. Selv om det er bare sure opstød, kan det stadig føre til et sår.

4 Tag antacida at lindre fejl, syrlig smag og brændende fornemmelse. Dette kan arbejde, om du oplever sure opstød eller endda et sår. Effektiviteten af ​​antacida er således ikke en angivelse af faktor at skelne disse betingelser. Dette er også tilfældet med andre over-the-counter medicin, du kan finde på din lokale købmænd.

5 Undgå især fed eller krydret fødevarer og sure frugter, samt fødevarer og drikkevarer, der indeholder en masse af koffein, for at holde fra at bringe på syre refluks symptomer i form af dine kosten adfærd. Overvågning af din kost kan forebygge nogle syre refluks problemer og endda mindske symptomerne på et sår. Gode ​​fødevarer at spise er grøntsager, der er høj i fiber, og frugter, der ikke er sure, såsom æbler eller vindruer. Fuldkorn er også gode fødevarer at støtte i fordøjelsen og forebygge halsbrand eller syre reflux problemer. Hvis spise tendens til at hjælpe med at reducere dit ubehag, du er mere tilbøjelige til at have et mavesår. Hvis spise synes at forårsage dit ubehag, kan du have enten et sår eller en syre refluks problem.

6 Kontakt en læge, hvis du oplever nogen konsekvente symptomer. Det er tegn på problemer og du har brug for at få en officiel medicinsk diagnose.

TIPS

  • Pas på selv-diagnose. Kontrol med din læge er den bedste måde at forhindre nogen egentlige problemer i at blive værre.