Ideer til Organisering en reception for en teenage-

April 12
Ideer til Organisering en reception for en teenage-

Din teenager skrivebord kunne ligne en katastrofe område mere end en organiseret arbejdsplads. For at hjælpe ham med at oprette et passende område til at gøre sit hjemmearbejde, vise ham, hvordan man får at desk rettede sig op og organiseret. Forhåbentlig med mindre rod, vil han finde sin ting, når han har brug for det, blive på opgaven og få hans studere gjort.

desk Purge

Din teenager skal rydde skrivebordet og slippe af med noget, han ikke har brug for, før nogen organisation begynder. Det omfatter slikpapir, brudte blyanter, kuglepenne uden blæk, kvitteringer og andre papirkurven. Hjælp ham trække alt ud af desk skuffer og gå igennem den. Når han har renset ikke-nødvendigheder, bør han tømme papirkurven bin og placere den ved siden af ​​skrivebordet for nem adgang, når han har brug for det.

Skuffer

Hvis skrivebordet har skuffer, tildele hver skuffe til en bestemt type element. Hvis der er en lille skuffe eller to, bruge dem til blyanter, penne, overstregningstuscher, lommeregner, hæftemaskine, clips, huskesedler og tegnestifter. Skriveborde, der har en mellemlang skuffe eller to kan holde emner såsom notesbøger, mapper og løsblade papir. Skuffe dividers kan hjælpe med at holde alt på sin plads. Lad ham bruge en etiketmaskine til at mærke hver skuffe. Da dette er en sjov gadget at bruge, kan han ende med mærkning meget mere end der virkelig er behov, men i det mindste han bruger det. Plus, jo mere han kan placere i mærkede skuffer, jo mindre vil være på skrivebordet.

siloer

Student skriveborde tendens til at være på den mindre størrelse, og ofte ikke har nok lagerplads til alle de nødvendige forsyninger. Placering af små, stabelbare lagerbeholdere på eller nær reception kan hjælpe. Farverige dem kan være mere tiltrækkende for ham, eller du kan foreslå, at han dekorere og mærke hver bin med markører, så han kan fortælle dem fra hinanden. Din teenager kan bruge disse til elementer såsom "at gøre" papirer, forskning papir information og endda kunst, hvis det er noget, han nyder. Han kan have en kasse "In Progress" for emner, han i øjeblikket arbejder på. Mærk hver bin, så han ved, hvad der går hvor.

Andre Organisering Supplies

Et skrivebord ville ikke være komplet uden en kalender, whiteboard og opslagstavlen. En desktop kalender kan bruges til at markere vigtige forfaldsdatoer, sportslige begivenheder eller en arbejdsplan. Den whiteboard er fantastisk til lister eller påmindelser. Han kan bruge tegnestifter til at placere vigtige kvitteringer, koncertbilletter eller andre papirer til opslagstavlen. Disse elementer holde ham organiseret samtidig holde overskydende rod fra sit skrivebord. Hæng whiteboard og opslagstavle på væggen over eller i nærheden af ​​hans skrivebord.

Komfort

Hvis din teenager tilbringer tid på at organisere sit skrivebord, du ønsker at sikre, at han rent faktisk bruger den til lektier og studere. Eksperter på Kids Sundhedsstyrelsens hjemmeside påpege, at skrivebordet skal være behageligt at arbejde på og stor nok til at sprede sig hans ting, mens han gør sit hjemmearbejde. Alt skal ryddes til siden eller på sin rette plads, bortset fra de leverancer, der er nødvendige for den aktuelle opgave. Når han er færdig med at arbejde ved skrivebordet, opmuntre ham til at sætte sine forsyninger væk for at holde det organiseret. Hans kontorstol bør også være behageligt og robust til at holde ham i det længe nok til at afslutte sit arbejde.

Ansvar

Så meget som du ville elske at have din teenager organisere sit skrivebord og faktisk holde den ren, der er kun så meget du kan gøre. Det er ikke dit job at holde det klart og ryddeligt. Hvis din teenager fortsætter med at rode op skrivebord og forlægge poster som følge, gør ham med at finde de poster selv. Ved at opleve de naturlige konsekvenser af sine handlinger, vil han lære ansvar. Den amerikanske Academy of Pediatrics foreslår undervisning ham måder at blive tilrettelagt, såsom altid at sætte visse poster på samme sted, men at lade naturen gå sin gang, hvis han ikke følger dit råd.


relaterede artikler