Hvad er årsagerne til en Utætte blære?

November 28

En utæt blære, også kendt som inkontinens, opstår, når en person er ude af stand til at styre blæren. Der er flere grunde til en utæt blære; det er disse grunde, der bestemmer den type behandling.

svage muskler

Mange blære kontrolspørgsmål er resultatet af svage muskler, som kan strækkes og blive svag som følge af barsel og graviditet. Fordi svage muskler forårsage blæren til at synke, kan urinrøret åbne som et resultat, så urin at lække.

nerveskader

Hvis nerver er beskadiget, kan de sende signaler til blæren på det forkerte tidspunkt. Som følge heraf kan en blære spasmer skubbe urinen ud. De betingelser, der kan forårsage nerveskade indbefatter Parkinsons sygdom, multipel sklerose, slagtilfælde eller diabetes.

Medicin, alkohol og koffein

Utætheder kan også opstå, når muskler eller nerver påvirkes af stimulerende medicin, diuretika, alkohol eller koffein. Nerver kan stimuleres eller lempes fra visse stoffer, og dette kan forårsage utætheder.

Infektion

Urinvejsinfektioner kan også forårsage en utæt blære. Blæren nerver kan blive irriteret og presse ufrivilligt, forårsager lækager.

Fedme

Blære utætheder kan også være forårsaget af overskydende vægt trykke på blæren.


relaterede artikler