Koffein og Alzheimers sygdom

February 17

Alzheimers sygdom er en form for demens, der primært påvirker ældre mennesker. Hjernen af ​​en Alzheimers patient er karakteriseret ved en ophobning af plaques indeholdende beta-amyloid protein. Forskning peger på koffein har væsentlig indvirkning på disse plaques.

Fysiske Risikofaktorer

Alzheimers sygdom er genetiske faktorer, og alder korrelerer stærkt med sygdomsforekomst. Omkring 10 procent af folk over 65 år har sygdommen, ifølge det amerikanske National Institutes of Health (NIH), og næsten halvdelen af ​​folk over 85 år har det.

Adfærdsmæssige Risikofaktorer

Alzheimers adfærdsmæssige risikofaktorer omfatter tunge alkohol drikke og tunge rygning, som påpeget af forskning præsenteret på det årlige møde i American Academy of Neurology årsmøde 2008 og rapporteret af Washington Post.

Koffein og kognition Effects

Ældre mus avlet til at udvikle symptomer på Alzheimers sygdom, der blev fodret 500 milligram koffein dagligt, svarende til fem kopper kaffe, viste forbedret ydeevne på kognitive tests efter to måneder, i en undersøgelse offentliggjort i spørgsmålet om Journal of Alzheimers sygdom juli 2009 .

Virkninger på hjernen

Hjerner af mus, der blev fodret koffein viste også en næsten 50 procent nedgang i beta-amyloid-niveauer.

Forebyggelse

En undersøgelse offentliggjort i en 2002 udgave af European Journal of Neurology fandt, at koffein i løbet af midtvejskrise var forbundet med en betydeligt lavere risiko for Alzheimers sygdom.


relaterede artikler