Fødevarer, der hjælper kolesterolniveau

October 29

Overskydende mængder af kolesterol i blodet kan have alvorlige konsekvenser. Kolesterol kan opbygge inde arterier og fartøjer, hvilket resulterer i blokeringer. Disse blokeringer kan resultere i et hjerteanfald. Spise visse fødevarer kan bidrage til lavere kolesterol tal og bevare sunde skibe og arterier.

plantesteroler

Nogle fødevarer er tilgængelige, der er blevet beriget med stoffer, kendt som plantesteroler. Fødevarer, der indeholder plantesteroler kan omfatte appelsinsaft, yoghurt eller margarine. Plantesteroler bidrage til at forhindre absorption af overskydende cholesterol.

Olivenolie

Antioxidanter i olivenolie kan medvirke til at sænke LDL, eller low-density lipoprotein, cholesterol. For at høste fordelene af olivenolie, 2 spsk. olivenolie bør indtages hver dag. Olivenolie kan bruges til at saute grøntsager eller gøre salatdressing.

Fisk

Spise fede fisk hjælper med at sænke kolesterol, fordi de indeholder omega-3 fedtsyrer. Det anbefales at spise fisk to gange om ugen.

nødder

Nødder såsom valnødder, mandler, jordnødder, hasselnødder, pecan og pistacienødder kan også hjælpe til at sænke kolesterol. Blot en håndfuld nødder hver dag vil være gavnligt.

Oat Bran og havregryn

De opløselige fibre til stede i havre hjernen og havregryn med til at forhindre absorptionen af ​​overskydende cholesterol. En servering af 1 1/2 kopper kogt havregryn indeholder 6 g fibre. Personer med højt kolesteroltal bør sigte mod at spise omkring 10 g opløselige fibre hver dag for at opnå de bedste resultater.


relaterede artikler