Hvad er gode Kjoler til Wear hvis du & # 039; re virkelig Skinny og gå til en skole Dance?

August 17
Hvad er gode Kjoler til Wear hvis du & # 039; re virkelig Skinny og gå til en skole Dance?

Skole danse er en stor mulighed for at få dolled op og have det sjovt med venner, men det kan være svært at beslutte, hvad der skal bære, når de deltager disse særlige begivenheder. Den type lejlighed, uanset om det er en formel eller afslappet dans, vil bestemme, hvad du kan bære at se sød og stilfuld. Uanset om det er kort og flirtende eller lange og flowy, der er masser af smukke kjoler skinny piger kan rock at gøre en sjov fashion statement mens deltage en skole dans.

dekorationer

En god måde at tilføje en smule løs vægt til en tynd ramme er ved hjælp af dekorationer. Gorgeous kjoler med sparkly beading og sten ved udskæring vil trække øjet opad og holde opmærksomheden på din kjole, ikke din ramme. Hvis du deltager en formel dans, ligesom homecoming eller prom, vælge en lang og flowy silhuet med dekorationer til et look, der er perfekt æterisk. For en sofistikeret og elegant ensemble, parre en lang, slank juvel-tonet kjole med en smuk erklæring halskæde.

Bind

Tilføj kurver til en tynd ramme ved at vælge en kjole, der tilføjer volumen til din nederste halvdel. Dette kan ske gennem en A-line silhuet eller en kort peplum kjole - en trendy form til piger unge og gamle. Sats på en peplum kjole i en lys farve som fuchsia og par med en erklæring halskæde eller skinny bælte til en sød udseende for casual danse. En flirtende boble kjole, der rammer lige over knæet er en passende og yndig mulighed også.

flæser

Pjusket kjoler er ikke kun flirtende og trendy, men de kan gøre underværker for din figur, også. Hvorvidt flæser pryder toppen, bunden eller talje din kjole, vil de tilføje en dosis af kurver, der vil vise ultra flatterende på en super-tynd ramme. Prøv en hvid, pjusket kjole med guld smykker i løbet af foråret tid til en enkel og elegant parring sikker på at vende hoveder.

drapering

Drapering kan være en piges bedste ven, når det kommer til smigrende din form. Med vidunderlig maskering kapaciteter, drapering skjuler problemområder på curvier rammer samtidig med at tilføje den helt rigtige mængde af volumen for mager piger. Draperinger og ruching kan skabe en fantastisk figur mens det stadig giver smarte detaljer, der stor stil og glamour til et outfit. Steer klart af alle sort eller dyb navy eller bordeaux, som vil have en slankende effekt; i stedet, have det sjovt med farve og omfavne en lys pink, turkis eller punchy-rød kjole.


relaterede artikler