Sådan Cope med et barn med dværgvækst

June 29

Der er mange forskellige sygdomme, der forårsager dværgvækst. Men de fleste dværgvækst er forårsaget af en lidelse kaldet achondroplasia. Børn vokser ikke ud over ca. 4 fødder. Selv om de har en gennemsnitlig størrelse lastbil de har korte arme og ben. Nogle børn vil have bøjet ben og en uforholdsmæssigt stort hoved. En forælder, der har et barn med dværgvækst kan gøre flere ting for at hjælpe barnet beskæftige sig med deres korte statur.

Instruktioner

1 Uddan dig selv om dværgvækst. Tal med dit barns børnelæge om eventuelle medicinske komplikationer, der kan være forårsaget af dværgvækst, såsom søvnapnø, overfyldte tænder og hyppige øreinfektioner.

2 Spørg om behandlinger. Afhængigt af typen af ​​dværgvækst dit barn har, kan nogle behandlinger være tilgængelige. Dit barns læge kan give dig oplysninger om behandlinger såsom hormonbehandling og lemmer forlængelse kirurgi. Husk ikke hver behandling vil være passende for hvert barn.

3 Foretag de nødvendige ændringer i din hjem. Det er vigtigt, et barn med dværgvækst lære at være uafhængige ligesom alle andre børn. Gøre tingene tilgængelige for barnet, såsom dørhåndtag, håndvaske, toiletter og lyskontakter.

4 opmuntre et barn til deltagelse i aktiviteter andre børn gør. Hjælp indgyde en følelse af tillid til dit barn ved at lade ham til at prøve nye aktiviteter og gøre ting for sig selv. Lad ikke dit barns korte statur forhindre ham i at sætte mål og arbejde for at nå dem.

5 Diskuter muligheden for at drille med dit barn. Nogle børn med dværgvækst kan opleve drilleri fra andre børn. Opmuntre dit barn til at diskutere, hvordan hun føler og søge professionel rådgivning, hvis nødvendigt. Hvis drilleri får at være et stort problem snak med lærerne på dit barns skole til arbejde på løsninger.

6 Kontakt Little People of America, som er en nonprofit organisation, der yder støtte til børn og voksne med dværgvækst. Organisationen har sociale arrangementer og kan give oplysninger om ressourcerne i dit samfund. De har også oplysninger om, hvor hjem modifikation enheder og passende størrelse møbler kan købes.


relaterede artikler