Strækker Teknikker til at løsne muskler

May 26

Strækker Teknikker til at løsne muskler


Når dine muskler er stramme, de føler sig stiv og øm. Når du arbejder ud, kan overreaching og undlade at strække dine muskler efter træning forårsage dine muskler til at stramme op. De kan også strammes op, når de skal kompensere for den svage andre muskler, samt fra psykisk stress. Muskel tæthed forårsager tårer i dine muskler, så det er vigtigt at strække dine muskler, holde dem varme og massere dem. Strækker regelmæssigt og indarbejde strækker sig ind hver træning vil hjælpe dig med at vedligeholde løs muskler og forebygge skader. De tre vigtigste strækker teknikker til at løsne dine muskler er dynamiske, statiske og bistået stretching.

Dynamisk Udstrækning

Dynamiske strækker midler strækker i bevægelse i modsætning til samtidig være stille, og det er vist sig at løsne stramme muskler. Mange dynamiske strækninger efterligne sport bevægelser i overdrevne og kontrollerede bevægelser. For eksempel, gå lige ben spark og walking lunges er dynamiske strækninger. En anden dynamisk stretch for dine ben er at gå høje knæ spark. Pumpe ene knæ op så højt som du kan, og hæve din hæl fra jorden. Pump armene bøjet ved 90-graders vinkler.

Statisk Udstrækning

Statisk stretching holder en strækning uden at flytte dine muskler i 15 til 30 sekunder ad gangen. Det er effektivt og sikkert, så længe dine muskler er varme, før du strække. For at strække dine hamstrings, stå med fødderne sammen og udvide dine arme mod dine tæer så langt som du kan, bøjning fra hofterne. Så stå oprejst og bøje dit knæ for at bringe din hæl til din balde og holde din ankel til at strække din quad. For at strække din triceps muskler på ryggen af ​​dine overarme, hæve den ene arm over hovedet, hold din bøjede albue med den anden hånd, og skub det bag hovedet. Du kan løsne stramme muskler i lænden ved knælende med dine knæ og hænder på gulvet, og derefter strækker hænderne så langt foran dig, som du kan få dem. Denne strækning kaldes Barnets Pose i yoga. Du ønsker måske at bruge tæppe eller en yogamåtte for denne strækning. Hold hver strækning i 15 til 30 sekunder, og gentag for op til tre gentagelser.

PNF Strækker

PNF strække eller bistået strækning, regnes blandt de mest effektive strækker teknikker til at forbedre din vifte af bevægelse. Assisted strækker hjælper du strække dybere, som din partner kan give dig mere modstand end din kropsvægt kunne i visse stillinger. Lig på ryggen på en måtte og har en partner løfte dit ben så højt som det kan gå til at strække din forstrækning. Sørg for udvidet ben forbliver i overensstemmelse med din hofte. For at strække brystet, sidde på en måtte og placere dine hænder bag hovedet med albuerne pegende udad. Har en partner stå bag dig, løfte hans knæ og placere den på din øvre ryg. Spørg din partner til at trække begge dine albuer tilbage at åbne dit bryst.

Udstrækning at forebygge muskelstivhed

Det er vigtigt at indarbejde strækker sig ind hver træning for at mindske og undgå muskelstivhed og fremme hurtigere muskel opsving. Varm op før du arbejder ud i mindst 10 minutter, derefter strække dine muskler efter opvarmning. Køl ned i mindst fem minutter efter din træning, så strække igen.