Sådan hurtigt med grøntsagssaft at tabe

September 7
Sådan hurtigt med grøntsagssaft at tabe

Fasten er en hævdvunden tradition blandt sundheds guruer og uddannede læger ens. Ved at begrænse dit indtag af fede, sukkerholdige fødevarer og fastfood lastet med tilsætningsstoffer og kemikalier, du tillader dit fordøjelsessystem til at hvile og genoprette sig selv og samtidig reducere dit kalorieindtag. En juice hurtigt er et sikrere, mildere og mere nærende måde at faste end traditionelle vand faster. Friske grøntsagssaft indeholder alle de næringsstoffer du har brug for energi, mens sikkert begrænser din kalorieindtag og afgiftende dit fordøjelsessystem. Faste kan have alvorlige konsekvenser, hvis ikke udført korrekt. Kontakt din læge, før du begynder en hurtig.

Trin 1

Køb en grøntsag saftpresser, så du ikke behøver at stole på store-købte grøntsagssaft, som ofte er dyrere end at gøre det selv. Også disse safter er også sjældent ren vegetabilsk juice og kan indeholde uønskede ingredienser som sukker, salt eller konserveringsmidler. Vælg en saftpresser model, der passer til dit budget; selv en low-end model vil opfylde dine behov.

trin 2

Køb dine grøntsager. Mange forskellige sorter er gode til saftfremstilling, herunder mælkebøtte greens kål, selleri, agurk, rødbeder, gulerødder, spinat, grønkål, tomater og. Køb økologisk, hvis det passer til dit budget. Økologiske grøntsager dyrkes uden brug af kemikalier og pesticider, der kan være giftige for din krop.

trin 3

Vask og skær dine grøntsager i stykker små nok til at passe gennem feeder af din saftpresser. Gør din juice frisk når det er muligt, saftfremstilling en 4 til 8-oz betjener ad gangen. Visse grøntsager, såsom kål, mister næringsværdi meget hurtigt efter presning og kan ikke Juiced fremad og lagres. Du kan gemme gulerødder og andre i køleskabet i op til 24 timer i en lufttæt beholder.

trin 4

Drik frisk grøntsagssaft til morgenmad, frokost og middag og som en snack. En sand faste betyder, at du går uden fast føde i op til flere uger; er imidlertid, at ikke anbefales. Du kan vælge at inkludere sunde, hele fødevarer og erstatte et måltid om dagen med frisk grøntsagssaft. Du bør konsultere din læge, før du begynder din juice hurtigt og afgøre en begrænset periode for din hurtige, der vil tillade dig at nå dit vægttab mål på en sikker og sund måde.

trin 5

Kombiner saften af ​​forskellige grøntsager for at holde det interessant. Find din favorit kombination af farver, smag og ernæringsmæssige komponenter. Tilføj friske urter som persille og koriander for ekstra smag. Du kan også tilføje tørrede urter, såsom cayennepeber.

Advarsler

  • Kontakt din læge, før du begynder en juice hurtigt, hvis du er gravid eller ammende, eller lider af kompromitteret helbred.

relaterede artikler