Mango & amp; Kolesterol

May 20
Mango & amp; Kolesterol

Den mango træ, som kan nå højder på over 130 fod, er hjemmehørende i det indiske subkontinent. Mango frugt har været dyrket i tusinder af år, og kan spises både moden og umoden. Mango hud indeholder lave niveauer af ureshiol, det samme stof, der forårsager udslæt er forbundet med Poison Ivy, og kan forårsage allergisk dermatitis hos nogle mennesker. Visse komponenter af mangotræet og frugt har vist sig at have kolesterolsænkende effekt.

Mango og Hawthorn

Mango ekstrakt sammen med urt Hawthorn tilbyde lipidsænkende effekt, ifølge en undersøgelse offentliggjort i udgaven af ​​tidsskriftet oktober 2008 "Vascular Pharmacology." I undersøgelsen på forsøgsdyr, et uddrag af stilken bark af indiske mango, der er høj i polyphenol antioxidanter, og bær fra Hawthorn fabrikken forhindrede stigninger i kolesterol i en fedtrig kost. Urterne faldt også fedtophobning i leveren og aorta - den vigtigste blodkar der fører blod fra hjertet til kroppen. Urterne gendannet også antioxidant aktivitet flere vigtige enzymer. Forskerne konkluderede, at en synergistisk effekt mellem de to planteekstrakter kan være ansvarlige for kardiovaskulære fordele.

Mango, Muskmelon og Vandmelon

Uddrag fra skaller af indiske mango, botaniske navn Mangifera indica, sammen med muskmelon og vandmelon nedsatte niveauer af oxiderede lipider, kolesterol, blodsukker og insulin i en undersøgelse offentliggjort i spørgsmålet om Journal 2008 "BioFactors." I undersøgelsen på forsøgsdyr, der forbruges en fedtrig kost i 10 dage, 200 mg per kg legemsvægt af mango ekstrakt og 100 mg pr kg legemsvægt af muskmelon og Vandmelon vendt de skadelige virkninger på kolesterol, thyreoideafunktion og blodsukker ledelse. Forskerne citerede høje niveauer af antioxidant polyfenoler og C-vitamin i planteekstrakter som muligvis bidrager til fordelene.

Mangiferin

Mangiferin, en forbindelse, udvundet fra bladene af den indiske mango planten kan tilbyde anti diabetisk og kolesterolsænkende egenskaber, ifølge en undersøgelse offentliggjort i spørgsmålet om i marts 2005 "Journal of Ethnopharmacology." Forskere gav forsøgsdyr enten 10 mg per kg legemsvægt eller 20 mg pr kg legemsvægt af mangiferin per dag i 28 dage og observeret nedsat total kolesterol, triglycerider og low-density lipoprotein kolesterol, LDL, den dårlige form for kolesterol og forhøjet indhold af high-density lipoprotein kolesterol, HDL, den gode form for kolesterol. Glukose tolerance også forbedret markant i undersøgelsen.

Mango og Gooseberry

Flavonoid antioxidanter fra indiske mango og indisk stikkelsbær reducerede kolesterolniveau i forsøgsdyr i en undersøgelse offentliggjort i 2002-udgaven af ​​januar "Tidende Ethnopharmacology." Begge planteekstrakter forbedret fordeling og eliminering af kolesterol. Forskerne bemærkede, at stikkelsbær inhiberede et nøgleenzym i produktionen af ​​cholesterol, mens mango ekstrakt forøget aktivitet af enzymet. Men når de kombineres med fremme af cholesterol udskillelse den samlede effekt af mango flavonoider var kolesterolsænkende.


relaterede artikler