Lungesygdom & Lung Cancer Symptomer

June 6

Symptomerne på lungesygdomme og lungekræft muligvis ikke, indtil sygdommen er fremskreden. Mange af de symptomer på lungesygdom ligner andre milde sygdomme, og måske ikke anerkendes som en alvorlig tilstand, som kan forsinke behandlingen. Symptomerne på lungesygdomme og lungekræft er ens og omfatter åndedrætsproblemer, smerte og utilpashed.

Slim

Produktion af overdreven slim sammen med hvæsen kan være et symptom på kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL), som er en lungesygdom, som kan være forårsaget af emfysem og kronisk bronkitis.

Sværhedsgrad Vejrtrækning

Åndenød i hvile og en manglende evne til at fange din ånde under moderat motion er et symptom på lungesygdomme, herunder asbestose, emfysem, KOL og lungekræft.

Hoste

Ifølge Mayo Clinic, hoste med eller uden blod er et symptom på lungesygdomme såsom asbestose, kronisk bronkitis, KOL og lungekræft.

Brystsmerter

Tæthed og smerte i brystet kan skyldes hoste eller buildup væske i lungerne og er et symptom på flere lungesygdomme, herunder asbestose, COPD og lungekræft.

Svaghed

Træthed og en nedsat evne til at udføre fysisk aktivitet eller motion er symptomer på avancerede lungesygdomme såsom asbestose og lungekræft.

Vægttab

Tab af appetit eller utilsigtet vægttab er symptomer på lungesygdomme herunder tuberkulose og lungekræft, ifølge Mayo Clinic.

ømhed

Muskel og tilbage brokken kan være forårsaget af kroniske lungesygdomme, herunder emfysem, bronkitis, lungefibrose og lungekræft.


relaterede artikler