Dygtige Afslapning Behandling for Hives

June 24

Dygtige Afslapning Behandling for Hives


I denne artikel beskrives det, nældefeber er, årsager og de dygtige afslapning metoder, der anvendes til behandling af bistader.

Hvad er Hives?

Hives, lægeligt kendt som urticaria, er en hudlidelse, der vises som hævede, kløende røde pletter, der kan forekomme overalt på kroppen. Det anslås, at 15 procent af befolkningen vil kontrakten bistader.

Hvad er årsagen Hives

Hives vises, når kroppen producerer histaminer, der lækker på huden, der forårsager røde, hævede udslæt-lignende patches. Nogle bistader er forårsaget af fødevareallergi og insektbid, men de fleste tilfælde (80 procent) har ingen kendt årsag. Andre associerede årsager omfatter: ekstreme temperaturer, fysisk træning, virusinfektion og stress.

Kan Faglært Afslapning bruges til at behandle Hives?

For dem med stress-inducerede nældefeber, dygtige afslapning teknikker såsom dyb vejrtrækning, yoga og meditation kan lette eller undertrykke symptomerne. Ofte stress manifesterer sig som fysiske forhold såsom bistader.

Håndtering Hives med dyb vejrtrækning

Koncentrerer sig om dyb vejrtrækning hjælper med at lindre stress og uro, når det gøres langsomt og dybt. Dyb vejrtrækning er effektivt til at lindre spændinger, fordi det forsinker hjertet, sende meddelelser til kroppen til at falde til ro.

Håndtering Hives med Yoga

Mange mennesker indarbejde yoga i deres motion rutine på grund af sin stress-lindre kvaliteter, der kræver både fysisk og psykisk egnethed. Yoga er også kendt for at have flere sundhedsmæssige fordele, herunder at sænke pulsen og reducerer muskelspændinger.

Håndtering Hives med Meditation

Hives syge kan bruge meditation til at styre hive udbrud ved honing deres energi og koncentrere sig om én bestemt tanke eller billede. Dette billede eller tanke skal beroligende at stille sind og krop.


relaterede artikler