Hvordan mænd slippe af med rynker i panden?

November 1
Hvordan mænd slippe af med rynker i panden?

Uanset om din hud er for tidligt aldring i din tyverne eller du er ved at udvikle fine linjer i dine fyrrerne, rynker er ofte en uvelkommen syn på nogens pande. Kvinder har ofte tackle de generende rynker med et arsenal af hudplejeprodukter og ansigtsbehandlinger. Mænd, er imidlertid ofte noget tilbageholdende, når det kommer til ansigts produkter og behandlinger. Heldigvis med blot et par enkle teknikker, kan mænd forebygge, behandle og slippe af rynker på deres pande.

Trin 1

Moisturize dagligt med en kvalitet ansigtscreme. Selv fugtgivende traditionelt har været betragtet som en "pige ting," det Spørg Mænd hjemmeside hævder, at den daglige ritual ikke længere gælder kun kvinder. Faktisk hjemmesiden forklarer, at "fugtgivende dit ansigt på daglig basis vil bidrage til at fremme hydrering, hud celle regenerering, healing, og forhindre skadelige virkninger fra eksterne kræfter og vejrforhold, der fører til tidlig rynker." Vælg en ansigtsbehandling fugtighedscreme med vitaminer, mineraler, næringsstoffer og antioxidanter og simpelthen anvende lille mængde til dit ansigt efter brusebad.

trin 2

Påfør solcreme med en solbeskyttelsesfaktor (SPF) på mindst 15 hver dag. Som forklaret på Aloette hjemmeside, "solens skadelige UV-stråler er en af ​​de førende årsager til rynker." Forhindre nye rynker fra formning og aktuelle rynker fra forværring ved at anvende en SPF solcreme hver morgen. Hvis du planlægger at tilbringe en anstændig mængde tid direkte i solen, skal du bruge en lidt mere beskyttende solcreme, såsom en SPF 30.

trin 3

Udøve dine ansigtsmuskler regelmæssigt. Som med udøvelsen resten af ​​kroppen, udøver ansigtsmusklerne forbedrer det generelle udseende af ansigtshuden. Som ansigtets muskler udnyttes, er cirkulation til ansigtet forbedret. Som et resultat, musklerne bliver mere tonet, huden bliver mindre afslappet og rynker bliver mindre fremtrædende. For rynker i panden, Fitness Health Zone hjemmeside anbefaler at placere dine pegefingrene lige over øjnene og forsigtigt at trække ned, som du hæve dine øjenbryn. Tilføj i et par ekstra øvelser til læber, kinder, hage og hals for at forebygge rynker i at udvikle på disse områder.

trin 4

Drik mindst otte glas vand hver dag. Som forklaret på Spørg Mænd hjemmeside, "dehydrering fører til udtørret, rynke-redet hud." Hold din hud ser ungdommelig og glat ved at en genanvendelig vandflaske med dig overalt. Til formål at tage et par slurke af vand hver 15 til 20 minutter, re-fylde din flaske som det tømmes. Sammen med hud hydrering, ordentlig hydrering giver også en bred vifte af sundhedsmæssige fordele for kroppen og din energi niveauer.

trin 5

Reducer stress i dit liv ved at gennemføre stress-relief teknikker der fungerer for dig. Stress viser ofte op i ansigtet med udviklingen af ​​rynker på panden, omkring munden og i mellemrummet mellem øjnene. Heldigvis reducere din nuværende stress-niveau kan forbedre sundhed og vitalitet i huden. Mens nogle mænd måske lindre stress med en frisk gåtur rundt i nabolaget, for eksempel, kan andre nyde afslappende på sofaen med deres yndlingsmusik i et par minutter hver dag. Vælg den aktivitet, der fungerer bedst for dig.

Du skal bruge

  • Solcreme
  • Facial fugtighedscreme
  • Vand

relaterede artikler